HÍREK

Kölcsönfigyelő: Lehoczky gólpasszt adott a Loki ellen (Videó)

2020-11-26

Kölcsönfigyelő: Lehoczky gólpasszt adott a Loki ellen (Videó)

Rovatunkban összegeztük a kölcsönjátékosok teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd az élvonalba, NB II-be és NB III-ba kölcsönadott labdarúgóink sorsát.

Dorogi FC:
Szerencsi Miklós a kezdőcsapatban kapott helyet az FC Ajka otthonában 2-0-ra elveszített hétközi bajnokin. A 71 percet játszó futballistánknak a 35. percben, 0-0-nál volt egy jobb alsóba tartó lövése, melyet hárított a hazai kapus. Zuigeber Ákos és Kovács Máté betegség miatt nem volt bevethető.

Szeged-Csanád Grosics Akadémia:
Varga Bencének és csapatának nem sikerült jól a szerdai hazai mérkőzés az ETO FC Győr ellen. Kapusunk ismét kezdő volt, az első negyedórában Priskin Tamás fejesét fogta, majd Májer Milán szabadrúgását ütötte fölé. Nem rajta múlott a súlyos hazai vereség (0-4), a gólokról nem tehetett.

Szentlőrinc SE:
A DVSC vendegeként 4-1-es vereséget szenvedő baranyaiaknál a végig játszó Kapronczai Gergely egy 23 méteres lövéssel jelentkezett, míg a félidőben beálló Lehoczky Roland gólpasszt adott, a 79. percben a szabadrúgás gyors elvégzésével kiugratta Sili Lukát, aki ziccerben nem hibázott. Törőcsik Pétert a 75. percben cserélték be, Nagy Barnabás ezúttal nem kapott játéklehetőséget.

Lehoczky gólpassza a videón 2:00:25-től tekinthető meg.

Békéscsaba 1912 Előre:
Bidzylia Anton ismét kispados volt a Szolnokon pontot szerző csabaiaknál (0-0).

Szombathelyi Haladás:
Horváth Olivér kezdő volt a Budaörs otthonában, 1-0-ás hazai vezetésnél a 23. percben volt egy kísérlete, de a bal oldalról fölé durrantott. Játékosunkat a félidőben lecserélték a 4-0-ás vereséggel záruló összecsapáson.

WKW ETO FC Győr:
A sérüléssel bajlódó Szuhodovszki Soma nem volt bevethető Szegeden.

Gyirmót FC Győr:
Lustyik Levente sérülés miatt tartósan nem bevethető.

Az élvonalban és az NB III-ban nem rendeztek hétközi fordulót, így Bese Balázs (Budafoki MTE), Babinszky Bence (HR-Rent Kozármisleny) és Tóth Zoltán (Iváncsa KSE) sem léphetett pályára.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman