HÍREK

Kölcsönfigyelő: Lehoczky és Babinszky is gólt lőtt (Videó)

2020-11-03

Kölcsönfigyelő: Lehoczky és Babinszky is gólt lőtt (Videó)

Rovatunkban összegeztük a kölcsönjátékosok teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd az élvonalba, NB II-be és NB III-ba kölcsönadott labdarúgóink sorsát.

Budafoki MTE:
Bese Balázs a Dabas-Gyón FC elleni MOL Magyar Kupa-találkozót végigvédte - csapata hosszabbítás után 3-2-re nyert, míg kispados volt a Paksi FC elleni OTP Bank Liga-mérkőzésen (2-3).
 
Dorogi FC:
Zuigeber Ákos betegség miatt nem volt keretben, ahogy Szerencsi Miklós sem, míg Kovács Máté ezúttal nem állt be a Szolnoki MÁV FC elleni idegenbeli bajnokin, ahol csapata 3-2-es vereséget szenvedett. A hétközi kupamérkőzésen, a Kiskunfélegyházi HTK otthonában a végig játszó Kovács gólt szerzett, míg Szerencsi az 54. percben állt be.
 
Szeged-Csanád Grosics Akadémia:
Varga Bence a kupatalálkozón nem került keretbe, ám a vasárnapi bajnoki mérkőzésen ismét az ő nevével kezdődött a szegediek összeállítása. A PMFC elleni hazai 0-1 alkalmával kapusunk Bartha László közeli kísérletét bravúrral hárította lábbal a 25. percben, emelett több védése is volt.

  
Szentlőrinc SE:
A Puskás Akadémia ellen a kupában - hosszabbítás után 4-0-ra nyertek a felcsútiak - Lehoczky Roland és Nagy Barnabás is végig a pályán volt, míg Kapronczai Gergely a 90. percben állt be, így a 2x15 percest hosszabbítást ő is a pályán töltötte. Törőcsik Péter nem került keretbe.
Az Aqvital FC Csákvár elleni hazai bajnokin (1-4) Lehoczky a 21. percben megszerezte csapatának a vezetést, miután a bal oldali szöglet után a hosszún üresen maradt, és öt méterről a kapuba továbbította a labdát. Kapronczai végig a pályán volt, Nagy 75 percet kapott, míg Törőcsik a 70. percben állt be Lehoczky helyére.


Békéscsaba 1912 Előre:
A koronavírus által sújtott békéscsabai keretnek ezúttal a DVTK elleni kupamérkőzésen (0-3) és a Szombathelyi Haladás elleni bajnokin (0-5) sem volt tagja Bidzylia Anton.
 
WKW ETO FC Győr:
Szuhodovszki Soma a hétközi Soroksár SC elleni kupameccsen (2-3) a félidőben, míg a DVSC elleni hétvégi bajnokin (0-3) az 57. percben szállt be.
 
Szombathelyi Haladás:
Horváth Olivér csapatának kupamérkőzését a SZA-BI Qualit Ménfőcsanak ellen elhalasztották. A Békéscsaba ellen (5-0) játékosunk először volt kezdő bajnokin a vasiaknál, volt több lövése is, de nem sikerült a kapuba találnia.
 
Gyirmót FC Győr:
Lustyik Levente sérülés miatt tartósan nem bevethető.
 
HR-Rent Kozármisleny:
Babinszky Bence
a Taksony SE elleni 2-0-ás vereséggel végződő kupatalálkozót végigjátszotta. A Körösladányi MSK elleni bajnokin is kezdő volt, és a 92. percben 1-1-es állánál védőjét megelőzve, becsúszva lőtte közelről a hazai hálóba a labdát, megszerezve ezzel csapatának a győzelmet.
 
Iváncsa KSE:
Tóth Zoltánék a kupaküzdelmektől már korábban búcsúztak, így csak a hétvégén léptek pályára. Futballistánk a Dunaújváros ellen is kezdő volt, voltak lehetőségei, de nem talált be. Az 58. percben sárgát kapott, a 89. percben lecserélték. 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-08-03 19:45 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman