HÍREK

Kölcsönfigyelő: Kapronczaiék bravúros győzelmet arattak, Varga lehúzta a rolót (Videó)

2020-12-14

Kölcsönfigyelő: Kapronczaiék bravúros győzelmet arattak, Varga lehúzta a rolót (Videó)

Rovatunkban összegeztük a kölcsönjátékosok teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd az élvonalba, NB II-be és NB III-ba kölcsönadott labdarúgóink sorsát.

Budafoki MTE:
Bese Balázs betegség miatt nem volt kerettag a MOL Fehérvár FC elleni idegenbeli bajnokin, melyen csapata 4-1-es vereséget szenvedett.

Dorogi FC:
Zuigeber Ákos végigjátszotta a Soroksár SC elleni idegenbeli összecsapást. A jobb oldali középpályás posztján lehetőséget kapó futballistánk aktívan futballozott, de nem sikerült kapuba találnia a 2-0-ra elveszített mérkőzésen, melyen a 30. percben sárga lapot kapott. Szerencsi Miklós a 72. percben állt be, míg Kovács Máté betegség miatt nem volt kerettag.

Szeged-Csanád Grosics Akadémia:
Ezúttal is Varga Bence nevével kezdődött a szegediek összeállítása az Aqvital FC Csákvár ellen hazai környezetben. A 0-0-ra végződő találkozón kapusunknak több lövést is kellett hárítania, az egész mérkőzésen magabiztos teljesítményt nyújtott.

Szentlőrinc SE:
A Gyirmót FC Győr vendégeként bravúros, 2-1-es sikert arató vendégeknél Kapronczai Gergely és Nagy Barnabás is végig a pályán volt, míg a szintén kezdőként lehetőséget kapó Lehoczky Rolandot két csapattársával együtt a szünetben lecserélték. Törőcsik Péter nem állt be.

A teljes mérkőzés:

Békéscsaba 1912 Előre:
Bidzylia Anton betegség miatt nem került keret be a Vasas FC otthonában 3-2-re diadalmaskodó vendégeknél.

Szombathelyi Haladás:
Horváth Olivér betegség miatt nem játszott a Szolnokon 2-0-ra alulmaradó vendégeknél.

WKW ETO FC Győr:
Szuhodovszki Soma betegség miatt nem került keretbe a Kaposvári Rákóczi FC elleni bajnoki találkozón, melyet csapata drámai végjáték után 2-1-re elveszített.

Gyirmót FC Győr:
Lustyik Levente sérülés miatt tartósan nem bevethető.

Iváncsa KSE:
Tóth Zoltánék hétközben pótolták az Újpest FC II elleni 12. fordulós hazai mérkőzésüket. Futballistánk 88 perc játéklehetőséget kapott a 0-3-ra elveszített találkozón.

Fotó: Kisalföld/Huszár Gábor

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman