HÍREK

Kölcsönfigyelő: Babinszky újra betalált, Lehoczky közel járt az egyenlítéshez

2020-11-09

Kölcsönfigyelő: Babinszky újra betalált, Lehoczky közel járt az egyenlítéshez

Rovatunkban összegeztük a kölcsönjátékosok teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd az élvonalba, NB II-be és NB III-ba kölcsönadott labdarúgóink sorsát.

Budafoki MTE:
Bese Balázsék mérkőzését a Budapest Honvéd ellen elhalasztották.

Dorogi FC:
A Merkantil Bank Liga hétközi fordulójában a Gyirmót FC Győr ellen Kovács Máté a 63., míg Szerencsi Miklós a 77. percben állt be. A vasárnapi Szeged-Csanád Grosics Akadémiával szembeni mérkőzésen Kovács kezdőként 61 percet kapott, míg Szerencsi a 76. percben szállt be. Utóbbinak az 1-1-re végződő találkozó 90. percében volt egy fejese, de védője szorításában célt tévesztett. Zuigeber Ákos mindkét mérkőzés kihagyni kényszerült betegség miatt.

Szeged-Csanád Grosics Akadémia:
Varga Bence csapatának szerdai Soroksár SC elleni bajnokija elmaradt, míg a Dorogi FC ellen kapusunk több védést is bemutatott az 1-1-el végződő meccsen.

Szentlőrinc SE:
Lehoczky Roland és Nagy Barnabás is végigjátszotta a hétközi DEAC elleni idegenbeli találkozót. Az 1-0-ra elveszített összecsapás hajrájában Lehoczky 25 méterről a keresztlécre tekert. Kapronczai Gergely a 61. percben állt be, Törőcsik Péter nem kapott játéklehetőséget.

A Szombathelyi Haladás otthonában 4-0-ra elveszített mérkőzésen Lehoczky és Nagy újra 90 percet kapott, míg Kapronczai a szünetben, Törőcsik pedig az utolsó 20 percre szállt be.

Békéscsaba 1912 Előre:
A koronavírus által sújtott békéscsabai keretnek a Budaörs elleni bajnokin (0-2) nem volt tagja Bidzylia Anton, míg vasárnap a DVSC elleni nem tudtak kiállni a csabaiak, így a három pontot 3-0-al a debreceniek kapták.

Szombathelyi Haladás:
Horváth Olivér az Aqvital FC Csákvár ellen (1-3) kezdő volt, de a félidőben lecserélték, míg a Szentlőrinc SE ellen a 78. percben állt be.

WKW ETO FC Győr:
Szuhodovszki Somát a BFC Siófok ellen (2-1) a 71. percben cserélték be, és öt perccel később lövését blokkolták a vendég védők. Vasárnap a Szolnoki MÁV FC ellen (1-2) a 65. percben szállt be.

Gyirmót FC Győr:
Lustyik Levente sérülés miatt tartósan nem bevethető.

HR-Rent Kozármisleny:
Babinszky Bence már a 7. percben eredményes volt a Taksony SE ellen 3-1-re megnyert hazai bajnokin, miután csapattársa remek kiugratása után rávezette a labdát a kapusra, eltolta mellette és a kapu közepébe gurított. Játékosunk az egész mérkőzésen kapura veszélyesen futballozott, volt több lövése is.

Iváncsa KSE:
Tóth Zoltán a Szegedi VSE elleni összecsapást is végigjátszotta, melyet csapata a 90. percben kapott góllal veszített el 1-0-ra idegenben.

Fotó: kozarmislenyfc.hu

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman