HÍREK

Kimaradtak a helyzetek, egy pont a Budafok ellen

2021-04-10

Kimaradtak a helyzetek, egy pont a Budafok ellen

Hiába volt számos lehetőségünk, gólnélküli döntetlent játszottunk.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

MTK Budapest–Budafoki MTE 0-0

Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion

Vezette: Solymosi Péter (Huszár, Theodoros, Szalai, Vad II., Lovas)

Sárga lap: Pintér (45.), King (50.), Alho (79., 83.) illetve Romic (12.), Takács (85.)

Piros lap: Alho (83.)

MTK Budapest: Mijatovic – King (Alho, 68.), Perkovic, Nagy, Herrera – Dimitrov (Palincsár, 73.), Pintér (Cseke, 80.), Mezei – Varga, Miovski (Bíró, 68.), Schön (Prosser, 80.)

Vezetőedző: Michael Boris

Budafoki MTE: Bese – Iharos, Nikolic, Romic, Medgyes – Csonka, Oláh – Skribek (Szabó, 66.), Kulcsár (Takács, 46.), Lőrinczy (Soltész, 80.) – Kovács Dávid

Vezetőedző: Csizmadia Csaba

Az OTP Bank Liga 28. fordulójában a 11. helyen álló Budafoki MTE együttesét fogadtunk. A Ferencvároson kívül egyedül Csizmadia Csaba gárdáját nem sikerült még egyszer sem legyőznünk ebben a szezonban.

A 13. percben találtuk el először a kaput, Varga távoli kísérlete nem okozott gondot Besének. Rögtön ezután Schön szerzett labdát, ziccerben vihette, emelése a kapu mellé ment. A 28. percben Schön szakadt el a védőjétől, ígéretes helyzetből tett középre, de nem sikerült a passza. Az első fél órában a mi akaratunk érvényesült, de ez gólokban nem mutatkozott meg.

A 31. percben megint Schönhöz került a labda a bal oldalon, most lövéssel próbálkozott, ám nem találta el a kaput. Két perccel később Varga kínálta meg Besét 18 méterről, a kapus ki tudta ütni a labdát. A játékrész vége előtt Varga szöglete után centikkel ment el Nagy megpattanó próbálkozása a kapu mellett, így gólnélküli döntetlennel mentünk a szünetre.

A második félidő első lehetősége az 57. percben jött, ekkora Dimitrov távoli lövése suhant el éppen a rövidsarok mellett. Egy perccel később Miovski kapott jó labdát Schöntől, de nem találta el jól a labdát.

A 75. percben a csereként beálló Alho lőtt 20 méterről, Bese szép mozdulattal védte a lövést. A 81. percben eldönthettük volna a találkozót: Prosser beadására Varga érkezett, közeli lövését bravúrral védte Bese. A 83 percben tíz emberre fogyatkoztunk, Alho ugyanis összeszedte a második sárgáját. Még tíz emberrel is inkább mi támadtunk, de nem sikerült jó döntéseket hozni az ellenfél kapuja előtt, így egy pontot szereztünk a Budafok ellen.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-11 15:30 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

PUSKÁS AKADÉMIA FC

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman