HÍREK

Keserédes ezüstérem Olaszországból

2016-03-29

Keserédes ezüstérem Olaszországból

Az olaszországi Sarzana városában szerepelt, húsvéti utánpótlástornán az MTK Budapest 2005 és a Debreceni Olasz Focisuli vegyes csapata. A fiatalok éremmel térhettek haza a Tatain Kupáról.

Kellemes időben, jó körülmények között léphetett pályára Olaszországban az MTK Budapest 2005 együttese, amely kiegészült a debreceni csapat fiataljaival. A pályán kívüli barátkozás után a játékban is sikerült összecsiszolódniuk a gyerekeknek, így nem maradhattak el a sikerek.

A Szabó D. (Csapó) – Hutás, Korányi – Lakatos, Katkó, Joó – Lisztes (Szűcs, Batai, Kokovai, Luxeder, Pongó) összeállítású csapat szépen menetelt a selejtezők során – a Juventus által állított akadályon is túljutott –, így magabiztosan került a hétfői hármas döntőbe.

MTK Budapest 2005-OFS – Venturina Livorno 5-0 G: Katkó Kende (2), Lisztes Krisztián (2), Szűcs Tamás.

MTK Budapest 2005-OFS – Athletic Liberi 7-0 G: Katkó Kende (2), Pongó Dominik (2), Batai Tamás, Hutás Benedek, Lisztes Krisztián.

MTK Budapest 2005-OFS – Tarros Sarzanese 5-0 G: Katkó Kende, Lisztes Krisztián, Hutás Benedek, Batai Tamás, Kokovai Csongor.

MTK Budapest 2005-OFS – Juventus FC 1-0 G: Batai Tamás.

A folyamatosan fújó ellenszél a hármas döntőben viharossá fokozódott, így nem a legjobb csapat nyerte meg a 2005-ös korosztályban a Tatain Kupa küzdelemsorozatát. A Torino elleni 0-0-ra végződött találkozón a játékvezető mindent elkövetett, hogy ne legenek egyenlő feltételek, majd a senki által nem kontrollált sorsolás úgy hozta, hogy a mieink játszottak előbb a Bogliasco gárdájával. A magyar fiatalok, ezen a találkozón kaptak egyedül gólokat a tornán, de a játékvezetők itt sem álltak a helyzet magaslatán. A 4-2-es veresége után leeresztő Bogliasco ellen a Torino 3-0-ra győzött, ezzel övé lett az első hely a kupán. A veretlenül megvívott torna után maradhatott kis tüske a gyerekekben, de nincs ok a kesergésre, a csapat nagyszerűen rakta le névjegyét Olszországban is.

A hármas döntőben:

MTK Budapest 2005-OFS – Torino 0-0

MTK Budapest 2005-OFS – Bogliasco 4-2 G: Batai Tamás (2), Lisztes Krisztián, Pongó Dominik

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-08-03 19:45 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman