HÍREK

Kantától és Torghellétől tarthat a Vojvodina

2015-07-01

Kantától és Torghellétől tarthat a Vojvodina

Gőzerővel készül az MTK Budapest elleni Európa-liga selejtező párharcra a szerb FK Vojvodina. A nyilatkozatokból süt a magabiztosság, de a kék-fehérek új szakvezetője, László Csaba is elvárja fiaitól az önbizalomtól duzzadó fellépést a játéktéren és azon kívül egyaránt. Csütörtök este kiderül minden a pályán.

Az FK Vojvodina trénere biztos benne, hogy sikerrel veszik a selejtezőt, de azért felhívta játékosainak figyelmét az MTK kulcsembereire. Zlatomir Zagorcsics legutóbbi nyilatkozata legalábbis erre utal.

– Amint megtudtuk, hogy az MTK-val hozott össze minket a sorsolás, megkezdtük ellenfelünk feltérképezését és kielemzését. Az első benyomásunk alapján a magyarok szeretik a támadófutballt, és Kanta József az együttes középpályájának zászlóshajója. Mellette a támadó Torghelle Sándor a semmiből is képes gólt szerezni. Szervezetten játszik a csapat, amelyből a tapasztalat sem hiányzik, de meg vagyok róla győződve, hogy a Vojvodina jobb, és ünnepelni fogunk az első mérkőzést követően. Természetesen maximális koncentrációra és fegyelemre van szükségünk a meccs során, és ebben az esetben minden okunk megvan bizakodni. Fontos, hogy visszatérhet Mirko Ivanics, és ez épp elég. Az összeállítás már ismert, nincs kérdés benne, de csak a budapesti meccs kezdete előtt hozom nyilvánosságra.

A huszonegy éves támadó középpályás is bizakodóan várja a párharcot.

– Néhány napja csatlakoztam a csapathoz, de igyekszem a lehető leghamarabb ideális állapotba kerülni, és hiszem, hogy bejutunk az Európa-liga selejtezőjének második fordulójába.

Pozitívan állnak tehát a párharchoz az újvidékiek, de az MTK Budapest is a győzelem reményében lép pályára csütörtökön, így igazi férfias küzdelemre és gólratörő játékra számíthatnak a szurkolók.

MTK Budapest – FK Vojvodina

Európa-liga selejtező mérkőzés

Szusza Ferenc Stadion, 2015. július. 2. csütörtök 20.30

Jegyvásárlási információk ITT.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman