HÍREK

Kanta József: "Olyan dolgokat láttam a pályán, ami szeretném, hogy jellemezzen minket"

2021-07-11

Kanta József: "Olyan dolgokat láttam a pályán, ami szeretném, hogy jellemezzen minket"

Második csapatunk vezetőedzője értékelt a Kozármisleny elleni 3-0-s győzelem után.

Ahogy beszámoltunk róla, NB III-as csapatunk szombaton magabiztos, 3-0-s sikert aratott a velünk egy bajnokságban és csoportban szereplő HR-Rent Kozármisleny ellen a Lantos Mihály Sportközpontban. A találkozó után Kanta József vezetőedző értékelte a látottakat.

- A győzelem mindig jó érzés, de ahogy a múlt heti vereség után is azt mondtam, hogy a felkészülés ezen szakaszában nem az eredmény a fontos, ez most is így van. Sokkal többet jelentett nekem, hogy viszontláttam azokat a dolgokat, amikről a héten beszéltünk, amikről videóztunk, nagyon jól reagáltak a srácok ezekre. A második félidőben három fiatal játékost is megnéztünk, akik fél órányi lehetőséget kaptak, nagyon tetszett az ő hozzáállásuk és játékuk is. Bátrak voltak, Vasvári Zoltán lőtt is két gólt, úgyhogy boldog vagyok, mert olyan dolgokat láttam a pályán, ami szeretném, hogy jellemezze a csapatunk játékát. Elindultunk egy úton, a srácok magasra tették maguknak a lécet, de a ma látott a hozzáállás alá nem fogom engedni őket.

Kanta József beszélt az előttünk álló időszak terveiről is.

- Jövő héten már két edzőmérkőzést játszunk, ezt így is terveztük, hogy a srácok minél többet tapasztalják meg mérkőzésszituációban, hogy mit kérünk tőlük. Próbáljuk növelni a terhelést is, bizonyos játékosok többet játszanak majd az egyik meccsen, más játékosok másik mérkőzésen, de az edzésekre is nagy hangsúlyt fektetünk.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman