HÍREK

Három gólos győzelmet aratott NB III-as csapatunk

2021-07-10

Három gólos győzelmet aratott NB III-as csapatunk

Kanta József együttese remek játékkal és szép gólokkal győzte le a Kozármislenyt.

Második nyári felkészülési mérkőzésén a hozzánk hasonlóan az NB III Közép csoportjában szereplő Kozármislenyt fogadta Kanta József vezette második csapatunk a Lantos Mihály Sportközpontban.

Miknyóczki előtt adódott a mérkőzés első nagy helyzete a 4. percben, de ekkor még nem született gól, majd a 17. minutumban Helembai bal oldali beadása után Várkonyi fejelt hét méterről fölé. Aktívabban játszottak a mieink, aminek a 29. percben meg is lett az eredménye: Kovács Mátyás lépett ki Fekete Krisztián remek indításával a védők mögött, elhúzta Lékai kapus mellett a labdát, majd balról a hálóba lőtt (1-0).

A játékrész hajrájában közel álltunk a második gól megszerzéséhez is: Kovács Mátyás lövése egy védőről vágódott le, Horváth Artúr beadását vetődve ütötte ki a vendégek kapusa, majd a félidő zárásaként Gyuris Aurél vette célba jobbról, 14 méterről a bal felső sarkot, a labda a felső lécről pattant ki.

A szünetben hét helyen változtatott vezetőedzőnk, majd Kovács Mátyás révén kis híján gyorsan meg is dupláztuk az előnyt, de szélsőnk kissé kisodródott, így már nem tudott a kapuba lőni.

A 60. percben aztán újabb három játékos érkezett a pályára, Vasvári Zoltán pedig a hátralevő fél órában kétszer is bevette a Kozármisleny kapuját: a 73. minutumban 16 méterről lőtt az alsó sarokba, a 80.-ban pedig egy kontra végén Juhász Levente passzolt balról Vasvári elé, aki az átvétel után 12 méterről a kapus mellett a hálóba lőtt (3-0).

Csapatunk jól játszva és szép gólokat szerezve magabiztosan győzte le a Kozármislenyt, amellyel megszerezte első győzelmét a felkészülési időszakban. NB III-as együttesünk következő edzőmeccsét szerdán 18 órától az ESMTK otthonában játssza.

MTK Budapest II - HR-Rent Kozármisleny 3-0 (1-0)

Gólszerzők: Kovács M. (29.), Vasvári (73., 80.)

MTK Budapest II: Varasdi (Paulovicz, 46.) - Guth (Fülöp, 46.), Fekete K. (Juhász B., 46.), Várkonyi (Gazdik, 46.), Helembai - Georgievski (Rimóczi, 46.) - Miknyóczki (Merényi, 60.), Fördős (Horváth J., 60.), Horváth A. (Rohrbeck, 46.), Kovács M. (Vasvári, 60.) - Gyuris (Juhász L., 46.)

A mérkőzés jegyzőkönyve és a találkozó eseményei percről percre ide kattintva olvasók.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman