HÍREK

Kanta József: „Egy örökrangadóval kezdeni a bajnokságot mindig felemelő érzés”

2021-08-10

Kanta József: „Egy örökrangadóval kezdeni a bajnokságot mindig felemelő érzés”

Második csapatunk vezetőedzője élvezetes mérkőzésre számít az FTC II elleni bajnoki rajton.

Szerdán 17:30-tól a Ferencváros II ellen második csapatunk is megkezdi bajnoki szereplését a 2021/2022-es szezonban, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban megrendezendő mérkőzéssel kapcsolatos szurkolói információkról itt írtunk bővebben.

Az FTC II elleni bajnokin debütál vezetőedzőként klubunk legendája, Kanta József is, aki elmondta: nagy várakozással telnek az első bajnoki mérkőzés előtti napok.

- Egy örökrangadóval kezdeni a bajnokságot mindig felemelő érzés. A tervezett mederben zajlott a felkészülésünk, megfelelő mennyiségű és minőségű edzőmérkőzés van a hátunk mögött, az elmúlt héten pedig egy horvátországi U19-es tornán négy nap alatt négy meccset játszottunk, ahol az NB III-as keret jelentős része szintén pályára léphetett. A játékosok tisztában vannak az elvárásainkkal és egyre jobban elsajátítják azt, amit kérünk tőlük, de a bajnoki meccsek ritmusa mindig más. Most az a feladat, hogy a srácok a bajnokin is megmutassák, amit tudnak. Nem lesz egyszerű dolgunk, de készen állunk a bajnoki rajtra, és mivel két jó csapat találkozik holnap, élvezetes mérkőzésre számítok.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman