HÍREK

Kanta: három pontért megyünk Újvárosba!

2015-04-11

Kanta: három pontért megyünk Újvárosba!

Kanta József játéka nagyban meghatározza az MTK Budapest csapatának játékát. Tudja ezt minden kék-fehér szurkoló és tudják mindezt Dunaújvárosban is. Nem véletlen, hogy az MTK csapatkapitányát kérdezték a hétvégi Dunaújváros PASE - MTK Budapest mérkőzést felvezető műsorfüzet hasábjain is, mit vár a találkozótól.

– Mennyiben lesz más ez a találkozó, mint az őszi volt?

– Hasonló mérkőzésre számítok, mint az őszi volt, annyi különbséggel hogy most nagyobb nyomás van a csapatokon, minden pontnak jelentősége van.

– A legutóbbi fordulóban a Pápa elleni mérkőzésen látottakkal mennyire voltál elégedett?

– Teljes mértékben elégedett voltam, jól fociztunk. Két vereség után nagyon fontos volt, hogy nyerjünk, és ezt magabiztosan teljesítettük, így kellő önbizalommal mehetünk Dunaújvárosba.

– Mit vársz a Dunaújváros elleni találkozótól?

– Elég jól ismeri egymást a két csapat. A hazaiaknál sok volt csapattársam szerepel, akik egytől egyig remek focisták. Artner Tamás személyében pedig, általam nagyra tartott szakember vette át a csapatot, az ő tanítványai már sokszor törtek borsot az orrunk alá. Nekünk is szükségünk van a pontokra, hogy megőrizzük a második helyünket, szóval jó kis meccs lesz az biztos.

– Vannak-e sérültek, vagy olyan játékosok, akikre nem számíthat Garami József?

– Nem tudok róla, hogy eltiltottunk lenne. Az eddigi sérültek, Poór Patrik és Deutsch Bence még hiányozni fognak, de a többiek hadra foghatók.

– Milyen eredménnyel lennél elégedett Dunaújvárosban?

– Nyilván csak a győzelem tenne boldoggá, szükségünk van a három pontra. Mindkét csapat motivált lesz az biztos, nagyon koncentráltnak kell lennünk, ha nyerni akarunk, márpedig ez a célunk!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman