HÍREK

Jegyvásárlási és beléptetési információk

2014-09-15

Jegyvásárlási és beléptetési információk

2014. szeptember 20-án rendezik az OTP Bank Liga nyolcadik fordulójában az MTK Budapest-Dunaújváros PASE bajnoki mérkőzést

Jegyvásárlási és beléptetési információk szurkolóknak és a sajtó munkatársainak az MTK Budapest – Dunaújváros PASE OTP Bank Liga labdarúgó bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban.


Az MTK Budapest – Dunaújváros PASE találkozóra, a 2014. szeptember 20-án, szombaton 18 óra 30 perckor kezdődő mérkőzésre, a hatályos jogszabályok szerint csak névre szóló jeggyel lehet belépni a Bozsik József Stadionba. (1194 Budapest Puskás Ferenc utca 1-3.)

Az MTK Budapest és a Dunaújváros PASE szurkolói 2014. szeptember 15-től, hétfőtől az interneten – meccsjegy.mlsz.hu – és a Ticket Express jegyirodáiban is megválthatják a jegyeiket.

Kérünk mindenkit, hogy jegyvásárláshoz vigye magával Szurkolói kártyáját!

A vendégszektorba a jegy ára, egységesen 1400 forint/fő.

Az internetes jegyvásárláskor meg kell adni a nevet, születési helyet és időt! (Kérjük a szurkolókat, hogy figyeljenek a pontos helyesírásra, mert a jegyen szereplő adatoknak egyezniük kell a személyi igazolványon szereplőkkel!)

Kérjük a szurkolókat, nyomtassák ki a jegyet és a kinyomtatott lapot hozzák magukkal a mérkőzésre!

A mérkőzésre a helyszínen elővételben nem árulunk jegyeket. Elővételes jegyértékesítés csak az interneten és a jegyirodákban lehetséges.

A mérkőzés napján, a helyszínen, a Bozsik Stadionban is megválthatják jegyeiket. A mérkőzés napján a jegypénztárak 16:30-kor nyitnak.

Kérjük a szurkolókat, hogy vegyék meg jegyeiket elővételben! Akik nem szerzik be a belépőket, azok számítsanak arra, hogy a pénztáraknál hosszú sorok lehetnek, és akár az első félidőről is lemaradhatnak a sorban állás miatt!

 

Kérjük a szurkolókat, hogy a helyszíni jegyvásárláshoz hozzák magukkal szurkolói kártyájukat! Jegyvásárláskor, a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét. A mérkőzésre történő beléptetés során a rendezők jogosultak meggyőződni a jegyen szereplő adatok hitelességéről. A beléptetés zökkenőmentes lebonyolításához is szükséges a Szurkolói kártya. A stadionba kizárólag az érvényes, saját névre szóló jeggyel rendelkező szurkolókat engedik be.


Kérjük a kiskorú nézőket, akik még nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, hozzák magukkal a diákigazolványukat, Szurkolói kártyájukat a jegykiállítás megkönnyítése érdekében!

 

A 2011. évi. CIV. törvény 16.§ (Stv. 72. §), 2) „c”pont) szerint a beléptetéskor, a rendező szerv, a belépőjegy, a bérlet birtokosának személyazonosságát ellenőrzi és személyes adatait egybeveti a belépőjegy, a bérlet vagy a Szurkolói kártya adataival.

 

Névre szóló belépőjegyeket kell mindenki – köztük a sajtó képviselői és az MLSZ-kártyák tulajdonosai – számára kiállítani, ezért kérjük a média munkatársait, hogy nevük mellett születési idejüket, és születési helyüket is küldjék el az akkreditációt igénylő e-mailben a sajto@mtkbudapest.hu címre! 

A stadionba való bejutást a beléptető rendszer alkalmazása, valamint a rendőrségi felvezetés lassíthatja, ezért kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, és kövessék a rendezők iránymutatásait!

 

Kérjük a szurkolókat, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától. A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman