HÍREK

Hazatérés idegenbe (VIDEÓ + GALÉRIA)

2015-07-23

Hazatérés idegenbe (VIDEÓ + GALÉRIA)

László Csaba megtartotta sajtótájékoztatóját a Budapest Honvéd elleni mérkőzés előtt, melyen visszatekintett a szezon nyitómérkőzésére, beszélt a kispestiekkel várható szombati küzdelemről, valamint a sérülésekről.

– Nagyon fontos volt az első mérkőzésen a sikeres kezdés – kezdte mondandóját a vezetőedző, aki szerint megérdemelten győzött a csapat. Az akaraterő és a taktika megfelelő volt, egyedül a góllövésben kell fejlődni, hiszen az MTK többször is betalálhatott volna a kapuba a Puskás Akadémia ellen.

A tréner előretekintett a Honvéd elleni szombati mérkőzésre is. Elmondta, hogy nehéz összecsapást vár, hiszen ez a Honvéd jelentősen megváltozott az elmúlt szezon csapatához képest. Ennek ékes bizonyítéka, hogy a címvédő Videotont legyőzték. Tele vannak önbizalommal, csakúgy, mint a kék-fehérek. Kiemelte, hogy érdekes helyzet áll elő, mivel „haza megy idegenbe” a csapat, hiszen az elmúlt szezonban a hazai mérkőzéseket a Bozsik Stadionban játszotta az MTK.

László Csaba tudatta, hogy a Puskás Akadémia ellen visszatérő Poór Patrik és Hrepka Ádám mellett Baki Ákos is a csapattal tud edzeni, így az egyetlen sérült jelenleg Vass Ádám, akinek a játéka kérdéses a szombati mérkőzésen. Ezek a vártnál gyorsabb felépülések részben a játékosok akaraterejének, részben pedig az orvosi, illetve háttérstáb tagjainak köszönhetők, akikről elismerően beszélt a vezetőedző.

Zárásképpen elmondta, hogy célja változatlan a taktikát illetően: agresszívan letámadó játékot vár el a csapattól, mindezt az MTK hagyományos, sok és rövidpasszos játékával vegyítve.

– Örömmel láttom, hogy az újonnan érkező játékosok sikeresen be tudtak épülni a csapatba a pályán belül és azon kívül is –  tette hozzá végül László Csaba.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman