HÍREK

Jöhet a főpróba!

2017-02-10

Jöhet a főpróba!

A bajnokság kezdete előtt a Váccal mérkőzik meg labdarúgócsapatunk.

Az MTK Budapest utolsó ellenfele az NB I tavaszi szezonjának kezdete előtt, a téli felkészülési időszakban a Vác FC lesz. A Vác az NB II-ben vitézkedik és jelenleg a hetedik helyen áll a pontvadászatban. Az őszi szezon hajrája remekül sikerült Csank János gárdájának, hiszen az utolsó öt mérkőzésükből négyet megnyertek, egy alkalommal pedig döntetlent játszottak.

A mieink Belekben edzőtáboroztak, ahol négy felkészülési mérkőzésből egy győzelem, kettő döntetlen és egy vereség volt a mérleg. Tamási Zsolt, a csapat vezetőedzője elégedett volt a mutatott játékkal és a körülményekkel is.

A váci gárda elleni mérkőzés az utolsó lépés a téli felkészülésben, mielőtt a kék-fehérek a Budapest Honvédot fogadnák a tavaszi szezon első fordulójában. Összesen 26 alkalommal játszottunk az első osztályban a Váccal, ebből 14 győzelem a mérleg, 1 döntetlen és 11 vereség mellett. Legutóbb 2007 tavaszán játszott egymás ellen a két csapat, akkor 3-0-ra az MTK Budapest nyert, többek közt Kanta József duplájának köszönhetően, aki a napokban elmondta, nem tudja más csapatban elképzelni magát.

Reméljük ezúttal is hasonló eredményt ér el a csapatunk, hogy magabiztosan kezdhessük a bajnokságot és visszavághassuk a Honvédnak az őszi vereségért.

A mérkőzéssel kapcsolatos jegy- és beléptetési információkról ITT lehet olvasni.

Felkészülési mérkőzés
MTK Budapest – Vác FC 15:30
Új Hidegkuti Nándor Stadion

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman