HÍREK

NB III: Öt gólt rúgtunk a Vác otthonában

2021-09-12

NB III: Öt gólt rúgtunk a Vác otthonában

NB III-as együttesünk idegenben nyert magabiztosan, idei harmadik sikerét aratta Kanta József együttese.

A mérkőzés élő, szöveges tudósítása itt érhető el.

NB III-as együttesünk támadólag lépett fel Vácon, és ennek gyorsan meg lett az eredménye: a 9. percben Fülöp remek labdával hozta játékba Drljót, aki a labdaátvétel után lövőhelyzetbe került, és a jobb oldalról, 17 méterről ballal, laposan kilőtte a bal alsó sarkot (0-1).

Ezt követően is mi irányítottunk, két beadásunk után is veszélyhelyzet alakult ki, de nem tudtuk növelni előnyünket. A félidő közepéig: akkor ugyanis remek helyről végezhettünk el szabadrúgást, és Drljo élt is eséllyel - 17 méterről, kissé a jobb oldalról kilőtte a jobb alsó sarkot (0-2). 

Nem sokkal később Tóth Levente Milán lőtt remekül 26 méterről, a lefelé csapódó labda centikkel ment el a léc fölött, igaz, Somodi rajta volt. 

A 28. percben Miknyóczki kapott jó labdát a bal szélen, egy labdaátvétellel átverte az emberét, majd lőtt is félmagasan, de Halasi védett. Öt perccel később egy jobbról beérkezett labdát lőtt el Kovács Mátyás egy labdaátvételt követően, de a hazai kapus a helyén volt.

A 37. percben nem sok hiányzott a mesterhármashoz, de Drljo helyzete után elakadt a labda Halasiban. Érett a harmadik találat, és jött is: Kovács Mátyás csapott le egy lepattanó labdára, ezzel ziccerbe került, és 14 méterről, keményen ki is lőtte a jobb alsó sarkot (0-3). A félidő végére aztán lezártuk a meccset: Drljo két jó csellel indult meg, majd Kakához passzolt, akinek pontos beadását Horváth Artúr csúsztatta a hosszú sarokba (0-4).

Fordulás után kiegyenlítettebb lett a játék, az első nagyobb helyzet a váciak előtt adótott, a 64. percben Mertse kapott bele egy jobbról beérkezett labdába, Somodi nagyot mentett vetődve a jobb alsó sarok elől. 

Pár perccel később iszont növelni tudtuk előnyünket: a csereként beállt Juhász emelt középre, Miknyóczki pedig egy labdátvétel után a léc alá lőtt (0-5). A folytatásban már csak kisebb lehetőségek adódtak (nálunk Drljo átlövése jelentette a legnagyobb a veszélyt), újabb találat nem született, de így is magabiztosan nyertünk a Vác otthonában - Kanta József együttese harmadik győzelmét aratta a szezonban.

Összeállításunk: Somodi - Kaka, Várkonyi, Markovic, Fülöp (Helembai, 55.) - Horváth A. (Fördős, 70.), Kosznovszky - Drljo, Kovács M. (Georgievski, 55.), Miknyóczki (Szőke, 81.) - Balogh B. (Juhász, 70.)

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-11 15:30 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

PUSKÁS AKADÉMIA FC

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman