HÍREK

JEGYVÁSÁRLÁSI ÉS BELÉPTETÉSI INFORMÁCIÓK AZ MTK BUDAPEST – LOMBARD PÁPA TERMÁL FC BAJNOKI MÉRKŐZÉSSEL KAPCSOLATBAN

2015-03-31

JEGYVÁSÁRLÁSI ÉS BELÉPTETÉSI INFORMÁCIÓK AZ MTK BUDAPEST – LOMBARD PÁPA TERMÁL FC BAJNOKI MÉRKŐZÉSSEL KAPCSOLATBAN

Az MTK Budapest – Lombard Pápa Termál FC találkozóra, a 2015. április 4-én, szombaton, 18 óra 30 perckor kezdődő mérkőzésre – a hatályos jogszabályok szerint – csak névre szóló jeggyel lehet belépni a Bozsik Stadionba, és csak szurkolói kártyával lehet jegyet vásárolni.

Az MTK Budapest és a Lombard Pápa Termál FC szurkolói, 2015. március 30-tól folyamatosan az Interneten – meccsjegy.mlsz.hu – és a Ticket Express jegyirodáiban is megválthatják a jegyeiket.

Az Internetes jegyvásárláskor is meg kell adni a szurkolói kártya számát. Kérjük a szurkolókat, nyomtassák ki a jegyet és e kinyomtatott lapot hozzák magukkal a mérkőzésre! Aki nem nyomtatja ki a jegyét, azt nem áll módunkban beengedi a stadionba.

A mérkőzésre a helyszínen elővételben nem árulunk jegyeket. Elővételes jegyértékesítés csak az interneten és a jegyirodákban lehetséges.

A mérkőzés napján a helyszínen – a Bozsik Stadionban – is megválthatják jegyeiket. A mérkőzés napján a jegypénztárak 16:30-kor nyitnak.

Kérjük a szurkolókat, hogy vegyék meg jegyeiket elővételben! Akik nem így tesznek, azok számítsanak arra, hogy a pénztáraknál hosszú sorok alakulhatnak ki, és akár az első félidőről is lemaradhatnak.

Kérjük a szurkolókat, hogy a helyszíni jegyvásárláshoz hozzanak magukkal személyazonosításra alkalmas dokumentumot (személyi igazolvány, útlevél, stb.)! Kérjük, hogy a jegyvásárláskor a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét! A mérkőzésre történő beléptetés során a rendezők jogosultak meggyőződni a jegyen szereplő adatok hitelességéről. A beléptetés zökkenőmentes lebonyolításához is szükséges a személyazonosításra alkalmas dokumentum. A stadionba kizárólag az érvényes, saját névre szóló jeggyel rendelkező szurkolókat engedik be.

Kérjük a kiskorú nézőket, akik még nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, hozzák magukkal a diákigazolványukat a jegykiállítás megkönnyítése érdekében!

A 2011. évi. CIV. törvény 16.§ (Stv. 72. §), 2) „c” pontja) szerint a beléptetéskor a rendező a belépőjegy, a bérlet birtokosának személyazonosságát ellenőrzi, és személyes adatait egybeveti a belépőjegy, a bérlet vagy a klubkártya adataival.

Névre szóló belépőjegyeket kell mindenki – köztük a sajtó képviselői és az MLSZ-kártyák tulajdonosai – számára kiállítani, ezért kérjük a média munkatársait is, hogy nevük mellett születési idejüket, és születési helyüket küldjék el az akkreditációt igénylő e-mailben. (sajto@mtkbudapest.hu)

A stadionba való bejutást a beléptető rendszer alkalmazása, valamint a rendőrségi felvezetés lassíthatja, ezért kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, és kövessék a rendezők iránymutatásait!

Kérjük a szurkolókat, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

 

Kapcsolódó cikkek

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman