HÍREK

Folyamatosan telnek meg a szektorok - jegyinformációk az Örökrangadóra

2022-02-18

Folyamatosan telnek meg a szektorok - jegyinformációk az Örökrangadóra

Már zajlik az online jegyárusítás az Örökrangadóra, a legtöbb szektor már megtelt.

Mint ismert, szombaton este 19:30-kor hazai pályán fogadjuk a listavezető Ferencvárost. A nagy érdeklődéssel várt, 220. Örökrangadóra már zajlik az online jegyértékesítés - 10%-os kedvezménnyel. Vásárolni az alábbi linken, ide kattintva lehet. 

Tájékoztatjuk drukkereinket, hogy helyszíni vásárlásra a mérkőzés napján lesz lehetőség, amennyiben lesz még elérhető belépő (drukkereink számára éppen ezért javasoljuk az elővételes, online jegyvásárlást a helyszíni vásárlással szemben).  

A hazai pénztár és a szurkolói shop szombaton 16:30-kor nyit majd ki, míg a kapunyitás 17:30-kor lesz. Kérjük a drukkereket, időben érkezzenek, hogy legyen elegendő idő a vásárlásra és a stadionba való bejutásra. A rangadóval kapcsolatosan több meglepetéssel és nyereményjátékkal is készülünk majd a szurkolók számára, ennek részleteiről kedden számolunk be. Egyedülálló, párt kereső szurkolóink számára az A3 szektorba szóló belépő vásárlását javasoljuk. 

A jegyárak (a helyszíni vásárlás esetén):


Felhívjuk a tisztelt szurkolók figyelmét, hogy a hatályos magyar jogszabályok értelmében a stadion területére kizárólag QR-kóddal ellátott plasztik védettségi igazolvánnyal, illetve a védettséget igazoló EESZT applikációs QR-kóddal, az Uniós digitális vagy papíralapú Covid-igazolvánnyal rendelkező felnőttek és a felügyeletük alatt álló kiskorúak léphetnek be – a papíralapú oltási igazolást nem tudjuk elfogadni. A védettségi igazolványok csak a személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvánnyal (személyi igazolvány, útlevél vagy vezetői engedély) együtt érvényesek!

Kiemelten felhívjuk a ferencvárosi drukkerek figyelmét, hogy a vendégjegyek elővételben már elfogytak, a vendégszektor megtelt, a vendégpénztár már nem nyit ki a meccs napján. Ferencváros-szurkolókat hazai szektorokba érvényes jegy birtokában sem engedünk be! 

Tájékoztatjuk a sajtó munkatársait, az Örökrangadóra február 17-én (csütörtök) 16:00-ig akkreditálhatnak az alábbi linken, a listából a megfelelő mérkőzést kiválasztva.

Felhívjuk az újságírók figyelmét, hogy mivel korlátozott számban tudunk csak akkreditációt biztosítani, így nem minden igénylést tudunk elfogadni. Elsőbbséget élveznek a sporttal foglalkozó orgánumok, a nagy olvasottságú médiatermékek, valamint azok, akik az előző szezon során is rendszeresen képviseltették magukat csapatunk mérkőzésein. 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman