HÍREK

Jegyinformációk a Puskás Akadémia elleni idegenbeli bajnokira

2022-02-09

Jegyinformációk a Puskás Akadémia elleni idegenbeli bajnokira

Csapatunk szombaton este 19:30-kor a listavezető otthonában lép pályára Felcsúton.

JEGYINFORMÁCIÓ 

A jegyekhez a hazai klub döntése értelmében az érdeklődők online és személyesen is klubkártya nélkül juthatnak hozzá, de személyes vásárláskor a kedvezmény igénybevételéhez be kell mutatni az arra feljogosító igazolványt.

A vendégdrukkerek a helyszínen az 5-ös és a 6-os jegypénztárban válthatják meg belépőiket, a mérkőzés napján 17:30 órától. Az MTK Budapest szurkolói (3I és 3H szektor) a 3-as bejáraton keresztül juthatnak be a stadionba.

Jegyárak a mérkőzés napján:
Felnőtt: 1000 Ft
Diák (14 év felett), nyugdíjas, mozgáskorlátozott: 500 Ft
Diák (14 éven alatt): ingyenes

Online vásárlás itt!

PARKOLÁS

A gépjárművel érkező szurkolók a Bicske-Csákvár-Felcsút körforgalomnál Bicske irányában található murvás úton parkolhatnak. 

A szervezők felhívják a tisztelt szurkolók figyelmét, hogy a hatályos magyar jogszabályok értelmében a stadion területére kizárólag QR-kóddal ellátott plasztik védettségi igazolvánnyal, illetve a védettséget igazoló Uniós digitális vagy papíralapú Covid-igazolvánnyal rendelkező felnőttek és a felügyeletük alatt álló kiskorúak léphetnek be – a papíralapú oltási igazolást nem tudjuk elfogadni. 

A védettségi igazolványok csak a személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvánnyal (személyi igazolvány, útlevél vagy vezetői engedély) együtt érvényesek!

A stadion területén a szurkolók és az adott mérkőzésre akkreditált újságírók a stadion zárt tereiben kizárólag maszkban tartózkodhatnak! 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman