HÍREK

Jegyinformációk a MOL Fehérvár elleni bajnokira

2021-08-24

Jegyinformációk a MOL Fehérvár elleni bajnokira

Elővételben kedvezményes áron válthatók belépők a szombati mérkőzésre.

Csapatunk szombaton 20:30-tól, a MOL Fehérvár FC otthonában lép pályára az OTP Bank Liga 5. fordulójában.

A MOL Aréna Sóstó kapui 19 órakor nyitnak, ahogy a helyszínen, a vendégpénztárban is ekkortól lehet belépőket váltani. Javasolt azonban előre megváltani a belépőket, ugyanis így minden jegy 1000 forinttal olcsóbban kapható.

Az elővételes jegyek teljes áron 1500, hölgyeknek, diákoknak és nyugdíjasoknak pedig 1000 forintba kerülnek, a helyszínen minden belépő 1000 forinttal drágább. 14 év alatt regisztrációs jeggyel ingyenes a belépés, ez azonban online nem vásárolható.

A jegyvásárláshoz klubkártya és személyes adatok megadása nem kötelező, a hatályos jogszabályok szerint azonban a mérkőzésre csak érvényes védettségi igazolvánnyal vagy EESZT-alkalmazásból bemutatott védettségi igazolással lehet belépni. Ennek, valamint kedvezményes belépő esetén az arra jogosító okmánynak a meglétét a szervezők a beléptetésnél ellenőrzik. A vendégszektornál parkoló szurkolóink rendelkezésére áll.

Mint ismert, a szombati találkozóra eredetileg az Új Hidegkuti Nándor Stadionban került volna sor, ám a pályaválasztói jog felcserélése miatt ezúttal idegenbe utazunk, majd december 11-én hazai pályán fogadjuk a Fehérvárt. A már online elővételben megvásárolt belépőket nem szükséges visszaváltani, azok a decemberi hazai bajnokira érvényesek lesznek.

Térkép stadion megközelítéséhez:

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman