HÍREK

Jegyinformációk a Kisvárda elleni meccsre

2019-04-16

Jegyinformációk a Kisvárda elleni meccsre

Elindult a jegyértékesítés a Kisvárda elleni bajnoki mérkőzésre, amelyre szombaton 17:00-kor kerül sor.

Jegyeket elővételben online lehet megvásárolni, személyesen pedig a mérkőzés napján (1087 Budapest Salgótarjáni út 12-14.). Aznap a jegypénztárak 14:00-kor nyitnak. 

Elővételi jegyvásárlásra az alábbi linken van lehetőség folyamatosan:  meccsjegy.mlsz.hu.  

A találkozóra ezúttal sincs névre szóló jegyértékesítés.    

Fontos információ, hogy a meccsen  kihelyezésre kerül egy támogatói adományládikó az Új HNS VIP-bejáratánál, amibe támogatásokat gyűjtünk a „Gyógyítjuk a Gyermekeket Alapítvány” számára. A VIP-regisztrációnál kihelyezett doboznál azok a szurkolók is tudnak adakozni, akik nem a VIP-ben, hanem a lelátó bármelyik részén ülnek. A kezdeményezésről és az ezzel kapcsolatos árverésről (Torghelle dedikált mezére) itt lehet bővebben olvasni.

A shopban, valamint a VIP-regisztrációnál is meglepetés várja majd szurkolóinkat, de Húsvét alkalmából Gedeon is (a húsvéti nyuszival közösen) meglepetéssel készül a jelenlévők számára.

Kérjük a sajtó munkatársait, hogy a mérkőzések hetében, péntek délig ITT akkreditáljanak! Aki határidőig nem regisztrál, azt nem tudjuk beengedni a stadionba. Kérjük, a kollégákat, hogy olvassák el a sajtó munkatársaira vonatkozó szabályozásunkat a bejegyzés alján!

Fontos információk a média képviselői számára

Az MTK Budapest által rendezett mérkőzésre belépő újságíró és/vagy fotós elfogadja és betartja a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ), adott esetben az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA), vagy a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) vonatkozó pályarendszabályait, melyek a következők:

1. Nem lép a játéktérre a mérkőzés előtt, alatt és után.
2. Nem lép a csapatok öltözőjébe semmilyen esetben sem.
3. Csak a számára kijelölt helyen tartózkodik, végzi munkáját és közlekedik, mielőtt elhagyja a stadiont. A fotósok csak az alapvonal és a tizenhatos vonala között tartózkodhatnak folyamatosan, a kapu mögött és a két tizenhatos közötti területen nem tartózkodhatnak, azt csak közlekedésre használhatják. Kivéve a mérkőzés előtti felvonulást és csapatképet, amikor a felezővonalnál fotózhatnak a médiumok munkatársai.
4. A fotósok a megkülönböztető mellényt a mérkőzés egész ideje alatt rendeltetésszerűen, azaz a felső ruházat fölött használják.
5. Figyelembe veszi a MTK Budapest érdekeit, és nem takarja el, illetve teljes mértékben láthatóan hagyja a mérkőzésre kihelyezett reklámtáblákat.
6. A biztonsági szolgálat kéréseit elfogadja, utasításait betartja: mozgásával, viselkedésével, viseletével nem akadályozza, nehezíti a megkülönböztető jelzést viselő személyzet, továbbá a rendőrség munkáját.

Egyéb betartandó kötelezettségek, információk:

1. A sportpálya területén belül számára fenntartott tartózkodási helyeket csak az esemény napján, legkorábban a kezdési időpontot megelőzően egy órával foglalhatja el. Ha ettől eltér, tudomásul veszi és elfogadja a biztonsági szolgálat intézkedéseit.
2. Elfogadja az MTK Budapestnek a sportpályára és az akkreditációs rendre vonatkozó szabályait.
3. Az akkreditáció csak az akkreditált személyre vonatkozik, más személy nem használhatja.
4. A belépéskor kapott karszalagot viseli, a biztonsági szolgálat kérésére ellenőrzésre felmutatja.
5. A karszalag, másik mérkőzésre nem használható fel.
6. A sajtóakkreditáció külön engedély nélkül nem érvényes a klubvezetés, a játékosok és a SKY- és VIP-vendégek által használt területre.
7. Abban az esetben, ha interjút szeretne készíteni a MTK Budapest vezetőedzőjével, vagy játékosával a mérkőzés után, akkor azt jelezze részünkre az akkreditációs e-mail címen, vagy a mérkőzés után 10 percen belül.
8. Interjúk készítésére kizárólag a sportolói bejáratnál kiépített mix-zónában van lehetőség (kivéve a televízió munkatársait)

Szankciók:

Amennyiben az akkreditált munkatárs a szabályokat megsérti, a MTK Budapest fenntartja a jogot arra, hogy az újságírót, a fotóst vagy a televízió munkatársát – érvényes akkreditációja ellenére – ne engedje be, vagy kivezesse a stadion területéről. A rendellenességet követően a pályarendszabály, valamint egyéb biztonsági szabályok megsértésének súlyától függő eljárást folytat le a Klub, súlyosabb esetben a hatóság. A klub eljárásának keretén belül korlátozásra, súlyosabb esetben visszavonásra kerül az akkreditáció, vagy a következő eseményekre korlátozzuk a belépést.

Amennyiben valamelyik fotós a sportrendezvény ideje alatt megszegi az MLSZ-pályarendszabályait, illetve a hatályos magyar törvényeket – különös tekintettel a „huligántörvény” néven 2011. évi CIV. törvényre – a MTK Budapest visszavonhatja akkreditációját és polgári peres úton kártérítést követelhet a fotóstól, valamint az általa képviselt médiumtól.

A sajtó munkatársainak a hazai mérkőzéseinken is jó munkát kíván az MTK Budapest!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman