HÍREK

Jegyinformációk a gyirmóti bajnokira

2022-03-01

Jegyinformációk a gyirmóti bajnokira

Jegyvásárlási és beléptetési információk szurkolóknak a Gyirmót FC Győr–MTK Budapest mérkőzéssel kapcsolatban.

A pénteki (2022. március 4., péntek, 20:00) találkozóra jeggyel vagy bérlettel lehet belépni az Alcufer Stadionba.

A Gyirmót FC a helyszíni jegyvásárláshoz nem teszi kötelezővé szurkolói kártya használatát és a normál mérkőzésekre személyes adatok megadása nélkül tudnak jegyet váltani a nézők. 

A szurkolók az interneten – meccsjegy.mlsz.hu – és a Ticket Express jegyirodáiban is megvásárolhatják a jegyeiket. Az internetes vásárláskor a jegyért bankkártyával kell fizetni. Az internetes és jegyirodás jegyvásárláshoz kötelező a szurkolói kártya! A szervezők kérik a szurkolókat, amennyiben lehetőségük van rá, vegyék meg elővételben a belépőiket!

Jegyvásárlási lehetőségek:
Interneten keresztül itt: a http://meccsjegy.mlsz.hu oldalon, illetve a Ticket Express jegyirodáiban (http://www.eventim.hu/hu/).

A vendégszurkolók részére a 25-ös, 26-os, 27-es szektor lesz megnyitva.
A helyszínen csak készpénzes fizetésre van lehetőség. Szurkolóink számára külön parkoló és büfé is rendelkezésre áll. A szervezők azt kérik, hogy aki online váltja meg jegyét, A/4 formátumban nyomtatva is vigye magával.

Jegyárak:

Normál árú jegy: 1.500 Ft
Nyugdíjas/ diák jegy (igazolvánnyal): 1.000 Ft 
Regisztrációs jegy (0-6 év között): 5 Ft

A jegyek- és tiszteletjegyek védettségi igazolvánnyal együtt érvényesek, anélkül a belépés megtagadható, a jegy nem váltható vissza.

A beléptetés során ellenőrzésre kerül a személyazonosság a védettségi kártyával együtt. Kizárólag a QR-kóddal ellátott plasztik védettségi igazolványt vagy annak telefonra letöltött alkalmazását, illetve az Uniós Covid-igazolás digitális vagy papíralapú változatát tudják elfogadni.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman