HÍREK

Jegyárusítás a Diósgyőr elleni meccsre

2023-08-30

Jegyárusítás a Diósgyőr elleni meccsre

A mieink két győztes mérkőzés után fogadják a DVTK-t.

Mint ismert, szombaton hazai pályán folytatjuk a bajnokságot. Két győztes meccs után várjuk a DVTK-t, amely szintén jól rajtolt, hiszen öt forduló után az élen áll. Mindkét együttes most nyáron jutott vissza az élvonalba, a Merkantil Bank Ligából. Márciusban, a DVTK elleni hazai mérkőzésen közel telt ház előtt, jó játékkal, 4-2-re vertük a piros-fehéreket.

A hazai szektorokba jegyet online elővételben az alábbi linken lehet vásárolni!

Szombaton, a pénztár és a shop 12:15-kor nyit. Az ott történő vásárlásokra már nem érvényes az elővételi kedvezmény. Kapunyitás: 13:15.

A hatályos szabályozás szerint, a hazai klubok a stadion befogadóképességének 10%-át kötelesek biztosítani a vendégdrukkerek számára. Klubunk lehetővé tette, hogy a diósgyőri drukkerek a teljes vendégszektort megtölthessék, a 10%-on felüli további belépők egy része online elérhető, a továbbiakat pedig a vendégcsapat Miskolcon személyesen értékesíti.

Felhívjuk a DVTK szurkolók figyelmét, hogy a fentieken kívül több jegyet nem áll módunkban biztosítani számukra. Hazai szektorba nem fognak tudni bejutni, érvényes jegy birtokában sem. Kérjük, hogy csak azon drukkerek induljanak el a mérkőzésre, akik rendelkeznek érvényes belépőjeggyel valamelyik vendégszektorba!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman