HÍREK

Jászberényi FC - MTK Budapest II 0-2 (0-1)

2017-10-15

Jászberényi FC - MTK Budapest II 0-2 (0-1)

Második csapatunknak három pontot ért a jászberényi túra.

Jászberényi FC - MTK Budapest II 0-2 (0-1)

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

Játékvezető: Sándor Csaba, segítői: Benkő Róbert, dr. Ambrus Dániel János.

Jászberényi FC: Menczeles – Kis, Tisza, Switzer, Hevesi-Tóth, Fejes, Sorecz, Lékó, Szilágyi, Nagy R., Mile.

Csere: Switzer helyett Wágner (46. perc), Szilágyi helyett Ludasi (60. perc), Mile helyett Bálint (69. perc)

Sárga lap: Mile (37. perc), Hevesi-Tóth (72. perc), Menczeles (79. perc)

Kiállítva: Sorecz (42. perc)

MTK Budapest II: Fadgyas – Nagy M., Sziklási, Talabér, Nagy Zs. – Szabó Á., Lustyik – Szabó D., Jakab, Szuhodovszki – Szerencsi.

Csere: Szabó D. helyett Schrammel (79. perc), Szerencsi helyett Tóth (84. perc), Szuhodovszki helyett Lamperth (88. perc)

Gólszerző: Jakab (31. perc), Szabó D. (70. perc)

Napsütéses, enyhe idő fogadta csapatunkat Jászberényben, a labdarúgó NB III Keleti csoportjának 10. fordulójában. A válogatottból visszatérő Lustyik Levente kezdőként kapott helyet a csapatban, ahogyan az első csapattól visszajátszó Fadgyas Tamás, Talabér Attila és Jakab Dávid is.

A mérkőzés elején Jakab Dávid játéka volt a legfeltűnőbb, a 8. percben a bal szélen indult meg, de beadását lefülelte a kapus. A 13. percben Nagy Martin indítását Lustyik engedte el, Jakab így le tudott fordulni védőjéről, de lövése csak az oldalhálót találta el.

Az első 30 percben domináltak az apró szabálytalanságok, a leshelyzetek, így kevés lehetőség alakult ki a csapatok előtt. A 30. percben viszont már nem volt megállás, Jakab Dávid a bal szélen futott el, befelé húzott, és kissé kiszorított helyzetben lőtt a hosszú oldali kapufára, ahonnan befelé pattant a labda, így megszereztük a vezetést. (0-1)

A gólt követően az agresszió jellemezte a játékot, Mile sárgát kapott Szabó Dominik felrúgásáért, majd a 41. percben ismét vele szabálytalankodtak, ám mivel itt gólra tört, ezért a játékvezető hátsó zsebéhez nyúlt, és piros lapot mutatott fel a hazaiak védőjének, Sorecz Szabolcsnak. A kiállítást követő szabadrúgást Jakab lőtte a jobb alsó felé, Menczeles bravúrral mentett.

A második félidőben letámadott a Jászberény, a 48. percben Wágner fejelt, de két perccel később már előttünk adódott lehetőség, Talabér viszont nem talált kaput. Az 52. percben Nagy Martin lőtt életerősen a kapura, Menczeles ismét hárított.

A 69. percben Nagy Zsombor bal oldali szólóját követően Szerencsit ugratta ki, aki a kapust kicselezve centerezett, ott pedig Szabó Dominik várta a labdát, és kapásból a kapu bal oldalába bombázott. (0-2)

A második játékrész 78. percében a kapus buktatta a második gól szerzőjét, sárgát is kapott érte, de a büntetőt Jakab Dávid a kapufára lőtte. A 88. percben Tóth előtt adódott lehetőség, de nem talált kaput középről. A hosszabbításban nem esett gól, így második csapatunk három ponttal távozott Jászberényből.

A mérkőzést Pölöskei Gábor értékelte: – Nehéz mérkőzés volt, fizikálisan erős, agresszív csapat ellen kellett felvennünk a harcot, melynek minden pontrúgása, bedobása veszélyes volt. Nehezen tudtuk feltörni a védekezésüket, de jól futballoztunk. Kihasználtuk, hogy vonalban védekeztek, be tudtuk játszani mögéjük a labdát, sok helyzetet alakítottunk ki. A második félidőben – ha pontosabbak vagyunk, akkor – nagyobb  különbségű győzelem is lehetett volna a vége.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman