HÍREK

Isten éltessen Ramon!

2015-04-18

Isten éltessen Ramon!

Halmai Ramon 1994. április 18-án született a belgiumi Brasschaatban. A különleges helyszínre egyszerű a magyarázat, hiszen édesapja, az MTK egykori kiváló labdarúgója, az 57-szeres válogatott Halmai Gábor, fia születésekor Flandriában légióskodott.

Az alma nem esett messze a fájától: 20 évvel később a korosztályos válogatott labdarúgó, immár az ifjabb Halmai, Szombathelyről a fővárosba költözött, és 2014 augusztusától erősíti az MTK Budapest együttesét, pillanatnyilag az U21-es csapatban játszik.

A tehetséges középpályással 21. születésnapja alkalmából beszélgettünk:

– Hogyan ünnepled a jeles napot, mi tenne igazán boldoggá?

– Az ünneplés családi körben történik, együtt töltjük a napot. Természetesen, az MTK győzelme igazán szép születésnapi ajándék lenne.

– 2014 augusztusában érkeztél az MTK Budapesthez. Jól érzed magad kék-fehér színekben?

– Már csak édesapám miatt is tudtam, hogy jó helyre jövök. A légkör valóban családias, a társaim azonnal befogadtak, mindenben segítettek és segítenek. Szívesen játszom itt, jól érzem magam és örülök, hogy ilyen közösség tagja lehetek.

– A születésnapokon sokan fogadalmakat kötnek, terveket szőnek. 21 évesen milyen célokat tűzöl ki magad elé?

– Nagyon fiatal vagyok, természetesen reális célokat igyekszem magam elé állítani. Jelenleg számomra a legfontosabb, hogy az elkövetkező egy-két évben folyamatosan jól teljesítsek, ezáltal az NB I-es csapat stabil kezdője lehessek.

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman