HÍREK

Irány Debrecen!

2018-08-17

Irány Debrecen!

A negyedik helyezett otthonába látogatunk.

Péntek este nyolc órától a DVSC otthonában folytatjuk az OTP Bank Ligát. Herczeg András együttese kiválóan kezdte a pontvadászatot, hiszen négy mérkőzés alatt egyszer sem kaptak még ki. Idegenben legyőzték a Puskás Akadémiát, majd hazai pályán ikszeltek a Mezőkövesddel, ezután a Diósgyőrt verték, majd a Videoton otthonában értek el döntetlent. A jó formájuknak köszönhetően a 4. helyen állnak, mindössze egy hellyel lemaradva a mieinktől.

Csapatunk az előző fordulóban az Új Hidegkuti Nándor Stadionban a DVTK ellen aratott 1-0-ás győzelmet, méghozzá Ramos fejesgóljának köszönhetően. Az első négy forduló alatt ez volt a harmadik győzelmünk, egyedül a Ferencváros fogott ki rajtunk, így mi is remekül startoltunk az NB I-ben. Feczkó Tamás elmondta, hatalmas kihívás előtt áll együttesünk, hiszen jó formában lévő ellenfél otthonába látogatunk.

– A Debrecen fegyelmezett, taktikusan futballozó csapat. Igazán összeérett a gárdájuk, ráadásul igazoltak két remek idegenlégióst. Minden esély megvan arra, hogy jó meccset láthassanak a nézők, és remélhetőleg három ponttal térünk haza.

A két együttes 86 alkalommal találkozott eddig az első osztályban, ebből 41 MTK siker, 17 döntetlen és 28 Debrecen győzelem született. Amikor legutóbb a Nagyerdei Stadionban jártunk, 0-0-ás döntetlent játszottunk a piros-fehérekkel. A mostani keretből akkor Vass Ádám, Kanta József, Vogyicska Bálint, Torghelle Sándor és Katona Máté kapott lehetőséget.

Vezetőedzőnk továbbra sem számíthat Baki Ákosra, Korozmán Kevinre, Deutsch Bencére és Kulcsár Tamásra.

A mérkőzést Berke Balázs vezeti, munkáját Tóth II. Vencel, Szert Balázs és Varga Zsolt segítik.

A beléptetéssel és jegyvásárlással kapcsolatos információk ITT találhatók.

OTP Bank Liga, 5. forduló
DVSC–MTK Budapest
2018. augusztus 17. 20:00 – Debreceni Nagyerdei Stadion

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman