HÍREK

Irány Debrecen!

2019-04-05

Irány Debrecen!

A Lokival csapunk össze.

Labdarúgócsapatunk az OTP Bank Liga 27. fordulójában a negyedik helyezett DVSC otthonába látogat. Herczeg András együttese az egyik legjobb hazai mutatóval bír az idei szezonban: 13 mérkőzésből nyolcat megnyertek otthon, négyszer ikszeltek és mindössze egy alkalommal kaptak ki. A tavaszi idényben négy hazai találkozóból hármat sikerrel vettek, egyszer pedig döntetlent értek el. Az előző fordulóban a MOL Vidi FC-hez látogattak, ahol 2-1-es vereséget szenvedtek.

A mieink a Puskás Akadémia FC elleni, utolsó percben kapott gólnak köszönhetően elszenvedett vereséget hazai pályán, a DVTK elleni 2-1-es győzelemmel feledtették. Ez volt vezetőedzőnk, Lucsánszky Tamás első NB I-es győzelme. A mester elmondta, rendkívül nehéz összecsapásra számít Debrecenben.

Nagyon jó, stabil védekezésből igazán gyorsan megy át támadásba a Loki, és akár mérkőzésen belül is remekül váltanak játékrendszert. A mélységi indulásokban és futásteljesítményben az NB I egyik legjobb csapatáról van szó, akik hazai pályán elképesztően erősek. Ennek megfelelően készülünk az összecsapásra.

A két csapat eddig 88 alkalommal találkozott az élvonalban, ebből 41 MTK siker mellett 18 döntetlen, illetve 29 debreceni diadal született. Legutóbb augusztusban jártunk a Nagyerdei Stadionban, akkor kifejezetten szórakoztató mérkőzésen 3-3-as döntetlen született.

Vezetőedzőnk továbbra sem számíthat Baki Ákosra, Deutsch Bencére és George Patrick Ikenne-Kingre, akik műtét után lábadoznak.

A találkozót Kassai Viktor vezeti, munkáját Varga Gábor, Vígh-Tarsonyi Gergő, Szalai Dániel, Iványi Zoltán és Csonka Bence segíti.

OTP Bank Liga, 27. forduló
DVSC–MTK Budapest
2019. április 6. 17:00 – Debrecen, Nagyerdei Stadion

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman