HÍREK

Ingyenes a belépés a szezonzáró bajnokira

2021-05-05

Ingyenes a belépés a szezonzáró bajnokira

A hazai klub tájékoztatása szerint ingyenesen tekinthetik meg a szurkolók a Mezőkövesd-Zsóry FC - MTK Budapest OTP Bank Liga-mérkőzést, amelyre pénteken 20:00-kor kerül sor.

Fontos információ, hogy a létesítménybe kizárólag védettségi igazolvány és fényképes személyazonosító igazolvány együttes felmutatásával léphetnek be a 18. életévüket betöltött személyek, a 18 év alattiak pedig csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyelete mellett látogathatnak ki a mérkőzésre! A beléptetés során a 18 éven aluliak számára is kötelező a fényképes igazolvány bemutatása!

A biztonsági személyzet a beléptető kapuk előtt mindenkitől kérni fogja az érvényes védettségi igazolványt és a fényképes személyazonosító igazolványt, ezért kérjük, hogy az iratokat feltétlenül vigyék magukkal.

A belépés ingyenes, de helyjegy megváltása kötelező, viszont ehhez szurkolói kártyára nincs szükség. A találkozóra a vendégszektorba pénteken, azaz a mérkőzés napján 15 órától lehet megváltani a belépőket, a stadionban akkor minden pénztár nyitva lesz. Online felületen nem lesz lehetőség a belépők megváltására!

A mérkőzés napján a kapunyitás 18 órakor lesz, kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek meg a stadionhoz! A létesítmény területén ugyan nem kötelező a maszk, de a hazai klub továbbra is ajánlja a szájat és orrot eltakaró maszk használatát a stadionon belül is! Emellett fontos, hogy sorban álláskor tartsák be a 1,5 méteres védőtávolságot! A büfék minden oldalon nyitva lesznek.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman