HÍREK

I. Csikar Kupa

2015-02-20

I. Csikar Kupa

Sándor Károly emléke előtt tiszteleg az MTK Budapest és a Mészöly Focisuli által életrehívott I. Csikar Kupa. A legkisebb focipalántáknak, az U7-es korosztálynak rendezik meg a tornát február 21-én, szombaton délelőtt, a Hidegkuti Nándor Stadion sportcsarnokában, melyre első ízben négy csapatot hívtak meg a szervezők.

Sándor Károlyról az agárdi – ma már világszerte ismert – labdarúgó akadémiáját nevezte el az MTK Budapest, de a klubnak továbbra is fontos, hogy legendás alakjának emlékét, a lehető legtöbb módon megőrizze az utókor számára. Ezt a célt szolgálja, az első alkalommal kiírt Csikar Kupa is, melynek idén az MTK-MFS, a Ferencváros, a Budapest Honvéd és a Grund csapatai lesznek résztvevői.

A csapatok először körmérkőzéses formában csapnak össze egymással, majd az így kialakult sorrend alapján döntőt és bronzmérkőzést rendeznek. A legfontosabb persze, a minél több játéklehetőség biztosítása a gyerekeknek, az eredmény csak másodlagos.

Érdekes része a versenykiírásnak, hogy a csapatokban lányok is pályára léphetnek, illetve hogy semelyik résztvevőnek nem kell majd szomorkodnia az eredményhirdetésnél, hiszen a negyedik helyezett csapat játékosai is kapnak kupát, illetve érmeket.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 17:45 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

FERENCVÁROSI TC

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman