HÍREK

Hiba nélkül

2016-05-15

Hiba nélkül

Az utánpótlás-bajnokságok két legfiatalabb korosztályú csapataiért szurkolhattunk.

Ezen a hétvégén a tizenkilenc, a tizenhét és a tizenhat évesek bajnokságában a tizenkettedik forduló következett volna, de mindhárom korosztályban későbbi időpontra halasztották ezt a játéknapot, így csak a jövő héten láthatjuk fiainkat.

Az MTK Budapest U19-es csapata kétszer is pályára lép majd egy héten belül. Először szerdán, amikor – a kilencedik fordulóból elhalasztott találkozón – Felcsútra utaznak és a Puskás Akadémia FC vendégei lesznek. Az elkövetkező hétvégén pedig, a tizenharmadik forduló játéknapján, a Vasas Kubala Akadémia pályáján kell bizonyítaniuk.

Az MTK Budapest U17-es fiai is egy hét pihenőt kaptak. A tizenhét éveseket a jövő hét végén láthatjuk legközelebb, amikor Agárdon, a Sándor Károly Labdarúgó Akadémián a korosztályos bajnokságuk tizenharmadik fordulójában fogadják a Budapest Honvéd-MFA gárdáját.

Lássuk a SKLA legfiatalabbjait! Az MTK Budapest U16-os csapata is pihent most, tizenhat éveseink is csak a jövő héten meccselnek, legifjabb akadémistáink – az egy évvel idősebbekhez hasonlóan – a Budapest Honvéd-MFA korosztályos csapatát fogadják Agárdon.

De így sem maradtunk utánpótlásfoci nélkül, szombaton két legfiatalabb gárdánk, a tizenöt és a tizennégy évesek a Lantos Mihály sporttelepen a fehérváriak ellen játszották le a korosztályos bajnokság, huszonhetedik fordulójára kisorsolt összecsapásukat.

Az MTK Budapest U15-ös fiai délelőtt tíz órakor futottak ki a pályára, és már az első játékrész elején megszerezték a vezetést. Ezt még egalizálni tudta az ellenfél, de nem sokáig örülhettek, mindössze hét percig. A 27. percben ismét a kék-fehéreknél volt az előny, amit a félidő végéig meg is őriztek. A második játékrészben jó darabig nem változott az állás, de a 85. percben Kapronczai gondoskodott róla, hogy ne kelljen izgulnunk a végéig, így fiaink 3-1-es győzelmet arattak. A részletekért kattintson IDE!

MTK Budapest U15 – Videoton FC 3-1 (2-1).

MTK Budapest U15: Németh B. – Gézárt, Sághy, Forrai, Vágó – Mogyorósi, Kovács, Kópis – Kapronczai, Vass, Schildkraut.

Cseréink: Zana, Németh, Farkas, Barbara.

Gólszerzőink: Vágó, Forrai, Kapronczai.

Az MTK Budapest U14-es csapata sem hagyott szemernyi kétséget afelől, hogy kié lesz a három bajnoki pont. Srácaink pontban a déli harangszóra, no és persze a játékvezetői sípszóra kezdtek, és már az első félidőben négygólos előnyre tettek szert, de nem is akárhogyan. Zuigéber Ákos klasszikus mesternégyest szerzett, az ötödik, a tizedik, a tizenharmadik és a harminchetedik percben is eredményes volt. A második játékrészben sem állt meg a gólgyártás, az ötvennegyedik percben Kiss Ákos, a hatvankettedikben ismét Zuigéber volt eredményes, önmaga ötödik (!), csapata hatodik gólját szerezve. A 75. percben még – a gólvágónk helyére érkező – Balogh Botond is betalált, így hétgólos győzelmet arattak a fiatalok. Egyéb részletekről ITT olvashatnak!

MTK Budapest – Videoton FC 7-0 (4-0).

MTK Budapest U14: Bencze – Tarjáni, Abért, Várkonyi, Takács – Kosznovszky, Kata, Vertetics – Kiss, Usakov, Zuigéber.

Cseréink: Kammerer, Kardos, Tölgyes, Miknyóczki, Balogh.

Gólszerzőink: Zuigéber (5), Kiss, Balogh.

Szép volt srácok, folytatás jövő héten.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman