HÍREK

Három mérkőzés Törökországban

2016-01-08

Három mérkőzés Törökországban

Német, román, és cseh ellenfelek várnak az MTK Budapestre, Belekben.

Január 24-étől 31-ig, a törökországi Belekben edzőtáborozik az MTK Budapest labdarúgócsapata. Az edzőtábor során három felkészülési mérkőzést játszanak a kék-fehérek ,jelentős játékerőt képviselő ellenfelek ellen.

Január 26-án, kedden játssza első edzőmeccsét László Csaba csapata, ekkor a Bundesliga II tizenkettedik helyén álló DSC Arminia Bielefeld lesz az ellenfél. A kék, fehér, és fekete színekben játszó klubot 1905-ben alapították, története során hétszer jutott fel hosszabb-rövidebb időre az első osztályba.

Két nappal később az FC Universitatea Craiova lesz az MTK Budapest ellenfele. A szintén kék-fehér klub a román labdarúgás negyedik legeredményesebb egyesülete: négyszeres bajnok, hatszoros kupagyőztes, és egyszer-egyszer játszott BEK nyolcad-, illetve UEFA Kupa elődöntőt. Jelenleg a Liga I (román első osztály) nyolcadik helyén áll.

Az utolsó törökországi edzőmeccsen, január 30-án, a cseh FC Vysočina Jihlava lesz Kanta Józsefék ellenfele. A 1948-ban alapított, sárga-kék színeket viselő klub jelenleg a Synot Liga (cseh első osztály) tizennegyedik helyén áll.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman