HÍREK

Dupla terhelés következik

2017-02-01

Dupla terhelés következik

Tovább folytatódik a felkészülési mérkőzések sora.

Jól indította a beleki meccsszériát a kék-fehér gárda, miután magabiztos győzelmet aratott az első Törökországban rendezett mérkőzésén az FK Aktöbe ellen. Tamási Zsolt szeretné, ha a csapata igazi meccsterhelést kapna, így csütörtökön kétszer is pályára lép a keret.

Első körben, (helyi idő szerint) 15:00 órától a macedón bajnokság negyedik helyén álló Rabotnicski Szkopje lesz az ellenfél. A fővárosiak az utóbbi négy bajnoki meccsükön nem találtak legyőzőre, így magabiztosan indulhattak neki a téli felkészülési időszaknak. Az eddigi egyetlen hivatalos barátságos meccsükön, január 31-én 2-0-ás győzelmet arattak a Terek Grozny ellen, így az MTK Budapest számára az ellenük megvívott mérkőzés jelentheti a tél eddigi legnagyobb kihívását.

Pihenésre nem sok idő lesz a mérkőzés után, hiszen rögtön 17:00 órakor kezdünk a Zagłębie Lubin ellen, amely a lengyel bajnokság hatodik helyén vitézkedik pillanatnyilag. A lengyelek az utolsó öt mérkőzésükön felemás mérleget mutattak, hiszen két vereség után egy döntetlen és két győzelem következett. A lubini gárda a téli időszakban egyelőre egy barátságos mérkőzést játszott, melyen 1-1-es döntetlent ért el a Terek Grozny ellen.

A két felkészülési mérkőzés remek lehetőséget ad majd Tamási Zsolt vezetőedző számára, hogy minden játékosát éles helyzetben is bevethesse.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman