HÍREK

Hárman kölcsönben kezdhetik a szezont

2015-01-14

Hárman kölcsönben kezdhetik a szezont

Az MTK Budapest szakmai vezetése, a több játéklehetőség biztosítása érdekében a tavaszi szezonra kölcsönadná néhány játékosát. Abu Attila, a tehetséges hálóőr, Fernández Sergio Tamayo, a nyáron a klubhoz igazolt spanyol támadó és a régi motoros, a remek belső védő Rodenbücher István is lehetőséget kaphat arra, hogy másik klubnál lendüljön formába.

Míg Abu Attila és Rodenbücher István nem lépett pályára bajnoki találkozón, az MTK első csapatában az őszi szezonban, addig Fernández Tamayo Sergio 365 percet játszott OTP Bank Liga mérkőzésen, ötször a kezdőcsapat tagjaként, gólt nem szerzett, de ezek küzül az MTK Budapest négy meccset megnyert. A klub reméli, hogy új környezetben megtalálhatja a próbajátéka idején mutatott formáját a fiatal légiós.


Abu Attila helyzete nehéz, hiszen a fiatal kapus kevés játéklehetőséghez jut a rutinos Hegedüs Lajos, Federico Groppioni páros mellett, így közös érdeke a játékosnak és a klubnak, hogy megfelelő ajánlat esetén kölcsönbe kerülhessen a tehetséges portás.


Rodenbücher István az első Sándor Károly Akadémiáról kikerült korosztály képviselője, neve összeforr klubbal, így fontos az MTK Budapest számára, hogy megfelelő játéklehetőséget garantáljon sportolójának. Mivel tavasszal nem látszik biztosnak Rodi állandó helye a szűk keretben, így ő is új állomáshelyre kerülhet a felkészülési időszakban.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman