HÍREK

Abu meggyógyult és készen áll a folytatásra

2015-03-19

Abu meggyógyult és készen áll a folytatásra

Abu Attila, az MTK Budapest kapusa, a Pécs elleni Ligakupa mérkőzésen, már a kispadon kapott helyet. A fiatal hálóőr január elején eltörte a kezét, így nem tudott elutazni a törökországi edzőtáborba, és lemaradt arról is, hogy a több lehetőség reményében kölcsönben, más csapathoz kerüljön.

– Hogy vagy? Minden rendben a kezeddel?

– Köszönöm! Készen állok, nem fáj semmim. A törés után viszonylag hamar kaptam könnyített gipszet, így Sipos Péter gyógytornásszal négy héten át keményen edzettünk lábra. Miután levették a gipszet, még másfél hét torna jött, majd Józsa Miki bá’ vett át, először külön foglalkozott velem, majd be is szállhattam a közös edzésbe. Nagyjából hat hétig tartott, amíg felépültem.

– Lemaradtál a török edzőtáborról.

– Szomorú voltam, hogy nem lehettem ott, de örülök, hogy sikeres volt az egy hét, és ezt a bajnoki eredmények is megerősítik.

– Garami József első számú kapusként Hegedüs Lajossal, tartalékként Federico Groppionival számol. Mi lehet a jövőd?

– Januárban voltak ajánlataim, mehettem volna kölcsönbe, de megsérültem. Csak arra tudok koncentrálni, hogy minél jobban formába lendüljek, felhozzam magam kondicionálisan és játékban. Edzéseken mindent megteszek, ha lehetősét kapok, akkor azzal, azokkal próbálok élni. Jogos, hogy Józsi bácsi a Ligakupában Frédit (Groppioni) védeti, hiszen neki is játékban kell lennie, felkészülve arra az esetre, ha Hegével történik valami. Nehéz fél évem lesz, de fejlődni szeretnék, aztán majd meglátjuk…

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman