HÍREK

Győzelem Diósdon

2015-09-27

Győzelem Diósdon

Nehéz kezdés és hazai vezetés után Vogyicska Bálint duplájával megszerezte a három pontot az MTK Budapest II. az NB III-as bajnokság 9. fordulójában.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

Diósdi TC – Select - MTK Budapest II. 1-2 (1-0)

NB III, Nyugati csoport, 9. forduló, Diósdi TC Sporttelep

Vezette: Szommer Attila, asszisztensek: Kis Zoltán, Garai Péter

Gólszerző: Bonifert (4. perc), Vogyicska (51., 81. perc)

Diósdi TC-Select: Kovács – Girán, Kornis, Sipos, Májer – Csanálosi, Mojzer, Pintér D., Bonifert – Mészáros, Riba. Kispad: Lukács – Patály, Dunai, Ferencz, Kokenszky, Solymos, Palkó. Vezetőedző: Csurka Zoltán.

Csere: Dunai (58. perc, Csanálosi helyett), Ferencz (65. perc, Bonifert helyett), Solymos (83. perc, Mészáros helyett)

Sárga lap: Csanálosi (24. perc), Girán (32. perc), Kornis (48. perc), Sipos (74. perc) Piros lap: Girán (62. perc, második sárga)

MTK Budapest II.: Fadgyas – Sági, Tóth, Katona, Deutsch – Pintér A., Hajdú - Szatmári I., Vogyicska, Schrammel – Hujber. Csere: Demjén – Bayer, Kovács, Nagy, Nyúl, Széles, Szabó. Vezetőedző: Pölöskei Gábor.

Csere: Szabó (87. perc, Schrammel helyére), Bayer (91. perc, Vogyicska helyett)

Sárga lap: Deutsch (3. perc), Fadgyas (91. perc)

Pölöskei Gábor, vezetőedző a mérkőzés után: 

– Rendkívül harcos mérkőzés volt, ami szerencsétlenül indult, rosszul kezdtünk, korai fölösleges szabálytalanságot követően büntetőhöz jutott az ellenfél, és hátrányba kerültünk, de tíz perc után átvettük a játék irányítását. Voltak lehetőségeink, ám ezekkel nem tudtunk élni. Szünetben átbeszéltük a dolgokat, és a második félidőben egyértelműen az ellenfél fölé nőttünk, ezt nemcsak a fordítás és a két gól mutatja, hanem az, hogy volt számos százszázalékos helyzetünk. Az előző mérkőzéseken jól játszottunk, nem tudtam kritizálni vagy szidni a fiúkat, megvoltak a helyzeteink, jól futballoztunk, de az eredmény nem jött, ma azonban az eredmény is nekünk kedvezett. Még hazai pályán nem sikerült nyernünk, remélem ez a következő fordulóban változik, és hazai csapatként győzni tudunk. Hujber Tamás apróbb húzódást szedett össze a nagy csaták közben, de szerencsére nem komoly. Deutsch és Nyúl is visszakerült a keretbe, így csak Csicsek és Fehér hiányzik, ők komolyabb sérüléssel bajlódnak. 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman