HÍREK

Gólszerzői értékelő

2018-03-27

Gólszerzői értékelő

Szekeres Pál és Gréczi Márton beszélt a Cigánd elleni mérkőzésről.

Szekeres Pál a védelem közepén kap szerepet ebben az idényben, és Sziklási Gergely párjaként megbízható teljesítményt nyújt. Legutóbb Bayer Bence találatát készítette elő visszafejelt labdával, a Cigánd SE ellen pedig már maga talált a kapuba. Tőle kértünk értékelést a találkozóról: – Jól kezdtünk, egyből helyzetet alakítottunk ki, amit még nem sikerült értékesíteni. Később végig stabilan játszottuk a játékunkat, masszív volt a védekezésünk, elöl pedig a helyzetek is jöttek, sikerült gólokat szerezni. A végén magunkra húztuk őket, ami hiba volt, gyors gólt kaptunk, aztán kipattanóból kiegyenlítettek.

Természetesen góljáról is kérdeztük védőnket: – Szögletnél érkeznem kellett, a kipattanót megszereztük, ami visszakerült szélre, úgy éreztem elöl kell maradnom, és jó ütemben érkeztem. Örülök a gólomnak, de inkább odaadnám a három pontért cserébe.

A válogatott szünetre való tekintettel több, a Sándor Károly Labdarúgó Akadémián nevelkedő fiatal debütált Pölöskei Gábor csapatában. Közülük Gréczi Márton már Feczkó Tamás gárdájában is pályára lépett, igaz edzőmérkőzésen. Akkor a Vasas ellen gólt szerzett, és most is hasonlóan jól sikerült a bemutatkozás: – Örülök, hogy itt is góllal tudtam bemutatkozni. Az elején ziccerben hibáztam, rossz megoldást választottam, ezt követően nem ment igazán a játék. A második félidőben újra felvettem a ritmust, gólpasszt adtam Szekinek, és végül gólt is lőttem.

Szélsőnk elmondta, bízott benne, hogy hozzá tud adni a csapat játékához, és hogy ez ilyen látványosan sikerül: – Reménykedtem, hogy ilyen jól fogok kezdeni a második csapatban is, góllal és gólpasszal bemutatkozni remek érzés.

Végül az U19-es csapat idényéről is beszélt Gru: – Van esélyünk a bajnoki cím megszerzésére, a Honvéd és a Puskás Akadémia a legfőbb vetélytársunk. Jó csapatunk van, bármi történhet a végén.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman