HÍREK

Futball Éjszakája - Magyar Futball Elsők címmel koszorúzás is lesz

2020-09-03

Futball Éjszakája - Magyar Futball Elsők címmel koszorúzás is lesz

Pénteken az Új Hidegkuti Nándor Stadionon kívül is lesznek programok.

Klubunk idén is csatlakozott a Futball Éjszakája elnevezésű rendezvényhez, melyre szeptember 4-én, pénteken kerül sor az ország több pontján, így az Új Hidegkuti Nándor Stadionban is.

A stadionban 15 órakor kezdődő programsorozatot megelőzően az érdeklődők már a délelőtt folyamán is részt vehetnek egy eseményen.

11 órakor kerül sor ugyanis a Batthyány Casino - Történelem Kedvelők Egyesülete és a Nemzeti Örökség Intézete által közösen szervezett Magyar Futball Elsők elnevezésű megemlékezésre a Fiumei úti temetőben.

A megemlékezésen megkoszorúzzák Jász Géza, az MLSZ első elnökének, Gillemot Ferenc, a magyar válogatott első szövetségi kapitányának és Manno Miltiades, a magyar labdarúgás első gólkirályának síremlékét.

A résztvevőket 10:45-kor várják a szervezők a Batthyány Mauzóleum lépcsőjénél.

Az esemény mottója: A sport története, és benne a futball históriája a kultúrtörténet része.

A Futball Éjszakáján emellett 10-21 óráig online kvízverseny lesz a labdarúgásról, 15 órától egészen 21 óráig az Új Hidegkuti Nándor Stadionban pedig az érdeklődők találkozhatnak Gedeonnal, részt vehetnek E-sport bemutatón és futballkvíz társasjátékon.

A shopban sorra kerülő vásáron minden terméket 10 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak meg.

15 órától a Farkasréti temetőben Sándor Károly, Zakariás József, Schlosser Imre, Bíró Sándor és Titkos Pál sírjának megtekintésére kerül sor. Az eseményre előzetes regisztráció szükséges az esemény honlapján.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman