HÍREK

Frédi értékel

2016-03-28

Frédi értékel

Érintetlen maradt az MTK Budapest II kapuja a vasárnapi, BKV Előre elleni mérkőzésen, ebben pedig jelentős érdeme volt Federico Groppioninak. A rutinos hálóőrrel beszélgettünk a mérkőzés után.

– Gratulálok a győzelemhez. Hogyan értékeled látottakat?

Köszönöm. Egész héten azzal foglalkoztunk, hogy megtaláljuk a módot arra, hogyan nyerjünk a BKV ellen, mert ez kötelező volt számunkra. Pölő bá is azt mondta végig, hogy türelemmel kell játszanunk, és akkor meglehet a győzelem. Nem szabad kapkodni, mert ők arra játszanak, hogy a hibák után gyorsan lekontráznak. Ez azonban most nem jött nekik össze! Örülök, hogy sikerül nyerni két góllal egy jó ellenfél ellen.

– Sorozatban a harmadik győzelmét aratta a tavasszal veretlen második csapat, lehet ezt folytatni?

– Nagyon fontos és jó ez a sorozat, amit a második csapat mutat. Szerintem az is számít, hogy az első csapatnál is hasonlóak az eredmények, és hogy jó a hangulat. Ha ott jól megy, biztosan kihat ide is.

– Többször kellett nagyot védened, hogyan értékeled a saját teljesítményed?

– Örülök, hogy jól ment a játék, és hogy nem kaptam gólt, de sokat kell még dolgozni, nem szabad megelégedni vagy leállni.

– A második csapatban lényegesen alacsonyabb az átlagéletkor, nehezebb velük együtt dolgozni?

– Nem nehezebb, mindkét csapatnak ugyanaz a célja, és ez a győzelem. Egy irányba megyünk, ha a fiatalok is akarnak nyerni, küzdenek, akkor ilyen megérdemelt győzelmek jönnek.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman