HÍREK

Fordulatos meccsen döntetlen a Szentlőrinc otthonában

2022-08-07

Fordulatos meccsen döntetlen a Szentlőrinc otthonában

Egy pontot szereztünk a második fordulóban.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

Szentlőrinc–MTK Budapest 3-3 (1-1)

Szentlőrinc SE Sporttelep, 1100 néző

Vezette: Molnár Attila (Katona, Máyer, Ország)

Gólszerző: Németh Erik (12.), Csörgő (78.), Mervó (80.) illetve Németh Krisztián (33.), Nagy Zsombor (59.), Stieber (62.)

Sárga lap: Rétyi (31.), illetve Lehoczky (7.), Nagy Zsombor (45.), Futács (53.), Stieber (62.), Poór (86.), ifj. Bognár György (90.)

Szentlőrinc: Prokop – Erdélyi, Keresztes, Havas, Nagy Zsombor Róbert, László – Papp, Németh Erik, Daróczi (Csillus, 62.) – Mervó (Bányai, 82.), Rétyi (Csörgő, 62.)

Vezetőedző: Jeremiás Gergő

MTK Budapest: Balázs – Miknyóczki (Kovács Máté, 75.), Varju (Poór, 82.), Szépe, Nagy Zsombor, Medgyes – Lehoczky (Mezei, 46.), Kata (Kovács, 85.), Bognár – Németh Krisztián (Stieber, 46.), Futács

Szakmai igazgató: Bognár György

A Merkantil Bank Liga második fordulójában együttesünk a Szentlőrinc otthonába látogatott. A vendéglátók nem kezdték jól a szezont, hiszen 4-0-ra kikaptak a Gyirmóttól, míg a mieink 2-1-re győztek a Szeged-Csanád Grosics Akadémia ellen.

Aktívan indítottuk a találkozót, és már az első percben sikerült megrezgetni a hálót, igaz Németh lesről talált be. Az ötödik percben Miknyóczki adott be élesen a jobb oldalról, Futács épphogy lemaradt a labdáról.

A 12. percben az első hazai támadás gólt eredményezett: Daróczi ugratta ki remekül Némethet, aki jobbal szépen lőtte ki a jobb alsó sarkot (1-0).

A 18. percben Rétyi próbált meg ollózó mozdulattal gólt szerezni, de nem találta el a kapunkat. Két perccel később Bognár végezhetett el jó helyről szabadrúgást, ám a kapu sarka felé repülő labda elakadt a sorfalban.

A 33. percben egyenlítettünk: Bognár káprázatosan emelt a védők mögé, Németh pedig kapásból, gyönyörű mozdulattal lőtt a sarokba (1-1).

A 38. percben ismét Bognár adott remek labdát, ezúttal Futácsnak, aki ballal lőtt, a kapus lábbal hárított. A hosszabbításban Daróczi lőtt a kapunk mellé hazai kontra után, az első félidő így 1-1-es döntetlennel zárult.

A második játékrészre nem jött ki Németh Krisztián, aki az első félidő végén kapott egyet a lábára, helyette Stieber érkezett, míg Lehoczky helyett Mezei jött be. Az 50. percben a két csere játszott össze: Mezei löbbölt remekül Stieberhez, aki kapásból nagyon kevéssel lőtt mellé. Egy perccel később Futács fordult le az emberéről, erősen centerezett, de a labda elsuhant a kapu előtt.

Az 59. percben megszereztük a vezetést: Medgyes kapott kitűnő labdát a bal oldalon, okosan gurított vissza Nagy Zsomborhoz, aki gyönyörűen tekert ballal a hosszúba (1-2).

Három perccel később már kettő volt közte: Futács készített le Stieberhez, aki egy csel után higgadtan lőtt a rövid felső sarokba (1-3).

A 64. percben szép támadást vezettünk, Bognár beadása el is jutott Miknyóczkihoz, de nem sikerült bekotornia a labdát. Négy perccel ezután Bognár életerős lövése az oldalhálóban kötött ki.

A 77. percben a csereként beálló Kovács Máté távolról kínálta meg Prokopot, aki magabiztosan hárított. Egy perccel később a semmiből szépített a Szentlőrinc: Csörgő került a védőink mögé és okosan helyezett az alsó sarokba (2-3).

A 80. percben egyenlített a Szentlőrinc: Mervó húzott befelé a bal oldalról, egyik védőnk sem tudta szerelni, és a hosszú sarokba lőtt (3-3).

A 89. percben ismét Kovács lőtt távolról, viszont ezúttal sem tudott túljárni a hazai hálóőr eszén. A hosszabbításban Csörgő fejjel próbálkozott, de nem találta el a kaput, majd az utolsó másodpercben Kovács Mátyás kapáslövése fölé ment, így végül 3-3-as döntetlennel ért véget a meccs.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman