HÍREK

Folytatódik a Magyar Kupa

2016-10-25

Folytatódik a Magyar Kupa

Az MTK Budapest csapata szerda délután a Balassagyarmati SE-vel találkozik a Magyar Kupában.

Jó szájízzel vághatunk neki a Magyar Kupa 7. fordulójának, hiszen az első tétmeccsünkön az Új Hidegkuti Nánor Stadionban Torghelle Sándor pazar góljának köszönhetően sikerült otthon tartani a három pontot a Gyirmót FC Győr ellen. Az utolsó mérkőzésünket a kupában még szeptember közepén játszottuk az Oroszlány otthonában, akkor 4-0-ra sikerült nyerni alacsonyabb osztályú ellenfelünkkel szemben.

Ezúttal a Nógrád megyei első osztály listavezetőjével csaphatunk össze, akik eddig a bajnokságban 10 mérkőzés alatt 52 gólt szereztek és kilenc győzelem mellett mindössze egy döntetlen szerepel a mutatójukon, így hiba lenne félvállról venni a találkozót. A kupa előző fordulójában ellenfelünk a Hajdúböszörményi TE ellen győzött 2-1-re hazai pályán, 1-0-ról fordítva.

– Nem téveszt meg bennünket, hogy pillanatnyilag a BSE a Megyei első osztályban szerepel. Tudásuk alapján ez NB III-as keret. A mostani eredmények is bizonyítják, hogy erős csapatról van szó, ráadásul volt NB I-es játékosok is szerepelnek nálunk. Nem számítok könnyű mérkőzésre, de továbbjutásra igen – mondta Teodoru Vaszilisz.

A Gyirmót elleni találkozó után Kanta Józsefnek bevérzett a combfeszítőizma, míg Torghelle Sándor kisebb saroksérülést szedett össze, Borbély Bálintnak pedig meghúzódott a vádlija így rájuk nem számíthatunk. Mellettük Hrepka Ádám és Gera Dániel továbbra is lábadoznak korábbi sérüléseikből, ezért ők sem lépnek majd pályára.

A találkozón Takács János fújja a sípot, segítői Horváth Róbert és Szilágyi Norbert lesznek.

Magyar Kupa, 7. forduló              
Balassagyarmati VSE – MTK Budapest
2016. október 26. 13:30, Balassagyarmati Ipolyparti Sporttelep

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman