HÍREK

Balassagyarmatra utazik NB III-as csapatunk

2021-09-01

Balassagyarmatra utazik NB III-as csapatunk

Kanta József együttesére a héten két bajnoki mérkőzés vár.

Szezonbeli ötödik bajnokijára készül második csapatunk, amely ma 16 órától a szezont két győzelemmel és egy vereséggel kezdő Balassagyarmat otthonába látogat.

Fiataljaink a Ferencváros II elleni 0-0-t és az ESMTK 4-3-as legyőzését követően az elmúlt két mérkőzésükön az utolsó percekben maradtak alul a Gerjen, illetve a Honvéd II elleni idegenbeli meccseken 2-1-re, míg szerdai ellenfelük a Paks II elleni 3-1-es vereség után a Dabas-Gyónt 2-0-ra, az Iváncsát pedig 3-2-re győzte le.

A balassagyarmatiak a hétvégén a MOL Magyar Kupában a Putnok ellen továbbjutottak, így három sikerrel vett mérkőzéssel a hátuk mögött fogadják csapatunkat, az elmúlt hetek játéka azonban együttesünknél is bizakodásra ad okot. Ellenfelünk keretében ismerős arcok is feltűnnek majd, például a 30 esztendős, korábban csapatunkban is futballozó Csiki Norbert, vagy a jelentős NB II-es tapasztalattal rendelkező, 29 éves Nyilas Elek.

A Kövi Pál Sportközpontban megrendezendő bajnokira a hatályos jogszabályok szerint továbbra is csak érvényes védettségi igazolvány vagy EESZT-applikációból bemutatott védettségi igazolás, valamint személyi igazolvány felmutatása mellett lehet belépni.

Második csapatunkra szombaton újabb bajnoki vár, a 6. fordulóban 16 órától a Makót fogadjuk majd a BVSC-Zugló Stadionban.

Mindkét mérkőzésről élő, szöveges közvetítésben számolunk be honlapunkon.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman