HÍREK

Ferencvárosi TC II. – MTK Budapest II. 0-2 (0-1) (VIDEÓ)

2016-03-20

Ferencvárosi TC II. – MTK Budapest II. 0-2 (0-1) (VIDEÓ)

Bravúrgyőzelem a Népligetben.

Ferencvárosi TC II. – MTK Budapest II. 0-2 (0-1)
NB III., Nyugati csoport, 23. forduló

FTC Népligeti Sportcentrum, Kismartoni u.,

Vezette: Kulcsár Katalin, asszisztensek: Horváth Zoltán és Szabó Péter.

Gólszerzők: Hujber Tamás (45. perc, 11-esből), Kovács Botond (67. perc).

Ferencvárosi TC: Rácz – Kárász, Silye, Szpirulisz, Farkas – Popov, Fábián, Kovács, Gyurácz – Zsivóczky-Pandel, Adamcsek. Kispad: Sebestyén – Szenes, Hodgyai, Gera D., Lipcsei, Gőbölös, Cseszlai. Vezetőedző: Lipcsei Péter.

Csere: Kárász helyett Hodgyai (64. perc), Zsivóczky-Pandel helyett Szenes (70. perc), Kovács helyett Gera (74. perc).

Sárga lap: Kárász (36. perc), Kovács (45. perc), Popov (82. perc), Szpirulisz (93. perc). Kiállítva: Fábián (44. perc). 

MTK Budapest II.: Fadgyas – Sági, Talabér, Katona, Széles – Pintér, Hajdú – Schrammel, Kovács, Szatmári – Hujber. Kispad: Demjén – Szalai, Tóth, Bayer, Nagy M., Szabó. Vezetőedző: Pölöskei Gábor.

Csere: Kovács helyett Bayer (85. perc), Szatmári helyett Szalai (89. perc), Hujber helyett Tóth (90. perc).

Sárga lap: Szatmári (51. perc), Pintér (68. perc), Kovács (71. perc), Tóth (94. perc).

Ellenfelünk jól szerepel a harmadosztályban. Eddig lejátszott huszonegy találkozóján, két vereség és négy döntetlen mellett, tizenöt alkalommal győztesen hagyták el a játékteret, és negyvenkilenc megszerzett pontjukkal, fölényesen vezetik a bajnokságot. A mieink teljesen szimmetrikus mérleggel, huszonkilenc ponttal, a kilencedik helyen állnak. Nyolc győzelem és ugyanennyi vereség mellett, öt döntetlent számlálnak Pölöskei Gábor fiai.

Nem alakulhatott ki jó futball a mérkőzésen, mert a talaj ezt nem igazán engedte, ennek ellenére becsülettel próbálkoztak a csapatok. Jó iramú volt az első játékrész, és annak végén büntetőből megszerezte a vezetést csapatunk. A zöld-fehérek védője elvesztette a labdát, azt Hujber megszerezte, a hibázó Fábián pedig akasztotta őt, a 16-os vonalánál. A játékvezető habozás nélkül büntetőt ítélt, a ferencvárosiak játékosát pedig azonnal kiállította.

45. perc: A büntetőt, a sértett  Hujber végezte el, és magabiztosan értékesítette (0-1).

A második játékrészben kontrákra rendezkedett be csapatunk, amiből több veszélyes helyzetet is sikerült kialakítanunk, egy esetben góllal fejeztük be azt.

67. perc: Széles futott végig a bal oldalon, három embert kicselezett, levitte a labdát az alapvonalig, visszapasszát pedig Kovács közelről bepöckölte (0-2).

A második találatunk után is csapatunk volt aktívabbak, több szép kontratámadást is vezettünk, a zöld-fehérek nem jelentettek komoly veszélyt Fadgyas kapujára, így megérdemelt, kétgólos, bravúrgyőzelmet arattunk a Ferencváros otthonában.

A mérkőzés végén szakvezetőnk értékelte a látottakat.

Pölöskei Gábor: – Az első félidő kiegyenlített párharcot hozott, óriási küzdelem zajlott a pályán, több egy-egy elleni harccal, amiből leginkább mi kerültünk ki győztesen. A döntő momentum az első félidő végén a kiállítás és a büntető volt. A második játékrészben már érvényre jutattuk az emberelőnyünket, egy gólt szereztünk akkor is. Ellenfelünknek nem volt igazi gólt érdemlő megmozdulása, nekünk viszont még két-három komoly lehetőségünk is adódott. Ezekkel sajnos nem éltünk, de így is rendkívül elégedett vagyok a látottakkal. Idegenben, a listavezetőt vertük két góllal, ez komoly fegyvertény – zárta összegzést vezetőedzőnk.

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman