HÍREK

Felkészülés: Komáromban lépett pályára NB III-as csapatunk

2021-07-24

Felkészülés: Komáromban lépett pályára NB III-as csapatunk

Második együttesünk sok helyzetet alakított ki, de egy góllal alulmaradt a Komárom ellen.

Második csapatunk egyhetes lipóti edzőtáborának végén az NB III Nyugati csoportjának előző idényét a kilencedik helyen záró Komárom VSE vendégeként játszott felkészülési mérkőzést. Bár korábban úgy nézett ki, hogy a mai találkozó lesz Kanta József együttesének bajnoki főpróbája a jövő hétvégi nyitóforduló előtt, első bajnokink az ellenfél kérésére elhalasztásra került, így első tétmeccsünket augusztus 11-én, az FTC II ellen játsszuk majd.

Vezetőedzőnk a Varasdi - Guth, Fekete, Várkonyi, Fülöp - Fördős, Georgievski - Juhász L., Kovács M., Miknyóczki – Gyuris kezdő tizenegyet küldte pályára, a mieink pedig aktívan kezdtek, az első tíz percben Juhász Levente kétszer, Kovács Mátyás egyszer vette célba a hazaiak kapuját, de a komáromi hálóőr hárította a próbálkozásokat.

Nem álltak le fiataljaink, a 11. minutumban egy gyors kontra végén Kovács hozta ziccerbe Georgievskit, aki egy igazítás után lőtt, kevéssel a bal alsó mellé. Az ivószünetet követően Miknyóczki ment el egy szép csellel a bal oldalon, majd a rövid felsőt vette célba, de a kapus szögletre tudta ütni a labdát. A játékrész hajrájában Miknyóczki és Gyuris is nagyon közel állt a gólszerzéshez, az első félidő képe alapján nagy meglepetésre azonban Hajba lövésével a lefújás előtt kevéssel a Komárom szerezte meg a vezetést (1-0).

A szünetben beállt csapatunkba Paulovicz, Helembai, Horváth Artúr és Rimóczi is, egy védelmi megingást kihasználva viszont a 49. percben, Vincze révén kétgólosra növelte előnyét a hazai együttes (2-0).

Guth távoli, majd Juhász közeli lövésével veszélyeztettünk, majd a 67. percben Helembai 16 méteres kapáslövését hárította a komáromi kapus. Támadásainknak a 78. percben lett meg az eredménye, amikor a második félidei ivószünetben beállt Balogh Bence indult meg a labdával, majd 18 méterről mesterien tekert a kapu bal oldalába (2-1).

A mérkőzés hajrájában is támadásban maradtunk, azonban az eredmény már nem változott, a helyzeteit jobb arányban kihasználó és rutinosabb Komárom 2-1-re nyert.

Komárom VSE – MTK Budapest II 2-1 (1-0)
Gólszerzők
: Hajba (45.), Vincze (49.), ill. Balogh B. (78.)
MTK Budapest II: Varasdi (Paulovicz, 46.) - Guth, Fekete, Várkonyi (Helembai, 46.), Fülöp - Fördős, Georgievski - Juhász L. (Balogh B., 69.), Kovács M. (Horváth A., 46.), Miknyóczki – Gyuris (Rimóczi, 46.)

A mérkőzés eseményei percről percre és az adatlap itt érhető el.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman