HÍREK

Félévértékelő 5. rész - Pölöskei Zsolt

2015-01-09

Félévértékelő 5. rész - Pölöskei Zsolt

Folytatjuk félévértékelő sorozatunkat, melynek keretében arra kértük az MTK Budapest néhány labdarúgóját, értékelje maga és csapata teljesítményét, valamint fogalmazza meg várakozásait a bajnoki szezon hátralévő részével kapcsolatosan. Az interjúsorozat minden alanyának ugyanazt az öt kérdést tettük fel, így olvasóink a konkrét válaszokon keresztül arról is képet kaphatnak, egy-egy játékos miként éli meg ugyanazt az élethelyzetet a csapaton belül. Ezúttal Pölöskei Zsolt válaszolt kérdéseinkre.

– Milyennek értékeled a csapat őszi szezonját?

– Az őszi szezonnal, úgy gondolom mindenki elégedett lehet. Év elején szó nélkül aláírtuk volna a második helyet. Az biztos, hogy sokkal jobb érzés 2013 őszéhez képest most a tabellára nézni.

– Meglepetés a második helyezés, vagy tud ennyit az MTK Budpest?

– A legtöbb ember meglepetésnek tartja a szereplésünket, és sokan azt mondják, ki fog pukkadni az MTK. Mi a csapaton belül hiszünk magunkban és tudjuk, nem a véletlen műve a mutatott teljesítményünk. Ilyen jó rajt után mindenképp az a cél, hogy megtartsuk ezt a remek pozíciót, mindannyian bízunk az őszihez hasonló folytatásban.

– Hogy vagy megelégedve a teljesítményeddel?

– Nem vagyok maradéktalanul elégedett vele. Az első mérkőzéseken jól ment a játék, de a szezon közepétől hullámzóvá vált a teljesítményem. Tavasszal remélem a képességeimhez mérten a legjobbat tudom nyújtani, ezzel is segítve az MTK-t a lehető legjobb eredmény elérésében.

– Számodra melyik volt az „ősz meccse”?

– Minden győzelem nagyon fontos, de talán a Ferencváros elleni mérkőzést emelném ki. Az Örökrangadók mindig kicsit pikánsabbak számomra, hiszen a családom több mint egy évtizedet töltött el a fővárosi rivális szolgálatában.

– Mit vársz a tavasztól egyéni és csapat szinten? Meglehet a dobogó?

– Mindent meg fogunk tenni azért, hogy megtartsuk a dobogós helyezésünket. Az őszi fordulókban bravúrosan megszerzett győzelmek szinte hiábavalónak bizonyulnak, ha nem végzünk az első háromban. Bízom az előttünk álló nagyon jó felkészülésben és remélem minél több szurkoló fog segíteni bennünket tavasszal, hogy elérjük célunkat!

Fotó: Nemzeti Sport - Hegedűs Gábor

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman