HÍREK

Feczkó Tamás: „Egységes, jó csapat vagyunk”

2018-07-20

Feczkó Tamás: „Egységes, jó csapat vagyunk”

Vezetőedzőnk nyilatkozott az Újpest elleni szezonrajtról és az előttünk álló idényről.

[image]

A vasárnap 19:30-kor kezdődő, Újpest elleni idegenbeli mérkőzésen újra NB I-es bajnokit játszhat csapatunk. A mieink vezetőedzője, Feczkó Tamás így várja az összecsapást. 

- Sikerült elvégezni azt a feladatot, amit kitűztetek a felkészülés előtt?
- Amit elterveztünk, végrehajtottuk. Szerencsére komoly sérülés nem hátráltatott minket, a tavalyi szezon maródi játékosai pedig folyamatosan be tudtak lépni a munkába - mondta vezetőedzőnk honlapunknak.

- Milyenek a csapat közelében az utolsó napok ilyenkor?
- Egy évvel ezelőtt azért kezdtünk el közösen dolgozni, hogy az NB I-ről beszélhessünk. Sokat dolgoztunk, és eleget vártunk már erre a meccsre, ezért mindenki bizakodva tekint az Újpest elleni összecsapásra.

- Vezetőedzőként az első meccsed lesz az NB I-ben. Különleges lesz valamennyire a találkozó?
- 18 évet dolgoztam azért, hogy NB I-es edző legyek. Mindezzel együtt ugyanúgy várom a mostani rajtot, mint amikor az NB II-ben vagy az NB III-ban voltam edző.

- Az ankéton említetted, hogy bátor játékot vársz a csapattól a szezon elejétől. Van minimum elvárás az első két meccset tekintve?
- Igen, bátor rajtot várok, hiszen tisztában vagyok a játékosok képességeivel és az elvégzett munkával. Ezért bízom a jó rajtban, de azt ne felejtsük el, hogy a tavalyi bronz- és ezüstérmesével játszunk az első két fordulóban.

- Nagyon sok rutinos NB I-es játékos van a csapatban. Számít egyáltalán ilyenkor, hogy az NB II-ből érkezünk?
- Újonc csapat vagyunk, de nagyon sok rutinos játékossal. Sokan az NB II-ben is azt mondták, hogy mi élvonalbeli csapat vagyunk. Ami pozitívum, hogy a játékosok is tudják, hogy ebben az osztályban a helyük. És mindent megteszünk majd, hogy ezt megmutassuk. Szintén pozitív, hogy nem először lépünk pályára a Szusza Ferenc Stadionban.

- A vártnál nehezebb lesz a rajt azok után, hogy az Újpest négyet rúgott csütörtökön az Európa Ligában, így továbbjutott? Minden bizonnyal feldobott ellenféllel találkozunk.
- Nekünk csak magunkkal kell foglalkozni. Az a fontos, hogy a saját játékunkat játsszuk. Az viszont igaz, hogy az Újpest kupasikere miatt egy még jobb meccsre van kilátás.

- Azzal esetleg lehet meglepetést okozni, hogy az ellenfeleink egy évig nem találkoztak csapatunkkal, így lehetnek ismeretlen területek a játékunkat tekintve?
- Ezzel szerintem nem, az Újpesttel ráadásul a kupában találkoztunk a tavalyi idényben. Tisztában van mindenki azzal, hogy milyen képességű játékosaink vannak, és hogy milyen egységes, jó csapat vagyunk.

Az Újpest elleni összecsapásra továbbra is kaphatók a jegyek, ezekről itt található bővebb információ.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman