HÍREK

Értékes pontot szereztünk Pakson

2023-11-05

Értékes pontot szereztünk Pakson

A második játékrészben közel voltunk a győztes gólhoz, de egy ponttal zártuk a fordulót.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

Paksi FC–MTK Budapest 0-0 

Paksi FC Stadion

Vezette: Vad II. István (Derdák, Albert, Szert, Kulcsár, Kovács, Zimmermann

Sárga lap: Hahn (52.), illetve Kata (61.), Bognár (70.)

Paksi FC: Szappanos – Lenzsér, Kinyik, Szabó János – Kovács Krisztián (Bőle, 77.), Papp, Windecker, Mezei (Haraszti, 67.), Silye (Szabó Bálint, 67.) – Skribek (Könyves, 58.), Hahn (Osváth, 77.)

Vezetőedző: Bognár György

MTK Budapest: Demjén – Hej, Kádár, Kocsis – Kosznovszky (Kovács Mátyás, 46.), Kata (Thiam, 74.), Végh, Bognár (Varju, 89.), Antonov – Zsóri (Zuigeber, 46.), Molnár (Stieber, 74.)

Vezetőedző: Horváth Dávid

Az OTP Bank Liga 12. fordulójában a remek formában futballozó, otthon még eddig százszázalékos Paksi FC-hez látogattunk. A találkozó első nagy helyzete Skribek előtt adódott, aki némi szerencsével lépett be a tizenhatosunkon belülre, de lapos lövését bravúrral hárította Demjén.

A 12. percben két szögletet rúghattunk egymás után, különösen a második volt veszélyes, ám Zsóri közeli lövését blokkolni tudták a hazai védők. Három perccel később Mezei 17-ről próbálkozott, de kevéssel a kapu fölé lőtt.

A 27. percben Silye beadása után Kovács Krisztián fejelt, a labda megpattant Kocsison, majd a felsőlécről a kapu mögött landolt. A 38. percben Szabó János 22 méterről, a bal oldalról kínálta meg Demjént, aki szögletre paskolta a játékszert.

Az első félidő legvégén Antonov szökött meg a bal szélen, beadásába először beleléptek, majd lövésre vállalkozott, amit Szappanos szépen hárított.

A második félidőre vezetőedzőnk pályára küldte Kovács Mátyást és Zuigeber Ákost. Az első játékrészhez képest lendületesebben kezdtünk, az 55. percben Antonov veszélyes, megpattanó szabadrúgását hárította Szappanos.

Az 57. percben Kovács Mátyás passzolt Molnárhoz, aki 14 méterről lőtt, a megpattanó labda elment a bal kapufa mellett. A 70. percben a Paks vezetett támadást a bal oldalon, melynek végén Haraszti lőtt éles szögből, de Demjénnek ez nem okozott gondot.

A 72. percben Antonov gyönyörűen szólózott a bal oldalon, majd 20-ról bombázott, a labda kifelé pattant a kapufáról – centik hiányoztak az óriási gólhoz.

A 83. percben Haraszti jobb oldali beadására Windecker érkezett, de ígéretes helyzetből mellé fejelt. Három perccel később Hej labdaszerzése után Zuigeber ugrott ki, de a rövid oldalhálót találta el éles szögből, majd Windecker tűnt fel a kapunk előtt, de sikerült megakadályozni a lövésben.

Ugyan a második játékrészben javarészt mi irányítottunk, gól nem született, így egy - értékes - pontot szereztünk. 

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman