HÍREK

Enyhített a Fegyelmi Bizottság

2016-06-28

Enyhített a Fegyelmi Bizottság

Torghelle eltiltását öt meccsre mérsékelték.

Torghelle Sándort a 2016. április 23-i OTP Bank Liga Videoton FC – MTK Budapest (5-0) találkozó 24. percében kiállította Andó-Szabó Sándor játékvezető, ennek folyományaként az MLSZ Fegyelmi Bizottsága április 26-i ülésén hat mérkőzéstől eltiltotta az MTK Budapest labdarúgóját.

Az indoklás szerint a kék-fehérek sportolója, amikor a labda számára nem volt megjátszható közelségben, szándékosan rálépett ellenfele vádlijára, amiért piros lapot kapott, majd a piros lap felmutatása után a csapatkapitányi karszalaggal a kezében, mellbe lökte a játékvezetőt, ezért hat soron következő, felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Fellebbviteli Bizottsága (FVB) azt a határozatot hozta, miszerint az eredeti határozatban szereplő döntést megváltoztatja, és az I. fokon kiszabott 6 (hat) soron következő felnőtt férfi nagypályás bajnoki mérkőzésen részvételtől eltiltást 5 (öt) mérkőzésre szóló eltiltásra mérsékli.

Játékosunk a 2015/16-os bajnokság 33. – utolsó – fordulójában, az MTK Budapest – Vasas FC (0-2) találkozón egyet már „kipipált” ebből.

(Forrás: mlsz.hu)

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-07-26 18:00 ZTE Aréna

ZTE FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman