HÍREK

Ellenünk sem hibázott a Kisvárda

2021-08-13

Ellenünk sem hibázott a Kisvárda

2-1-es vereséget szenvedtünk a harmadik fordulóban.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

MTK Budapest–Kisvárda Master Good 1-2 (1-0)

Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion

Vezette: Antal Péter (Urbán, Theodoros, Márkus)

Gólszerző: Grozav (32.), illetve Hej (69.), Mesanovic (75.)

Sárga lap: Hej (44.), Czérna (90.), Zlicic (90+5)

MTK Budapest: Mijatovic – Varju, Ferreira, Nagy Zsombor – Balázs (Mezei, 82.), Palincsár (Kovácsréti, 71.), Ramadani (Prosser, 82.), Dimitrov (Weir, 58.), Nagy Barnabás – Miovski (Kata, 71.), Grozav

Vezetőedző: Giovanni Costantino

Kisvárda Master Good: Dombó – Hej, Kravchenko, Cirkovic, Leoni – Melnyik, Simovic (Karabelyov, 51.) – Asani (Czérna, 63.), Bumba (Camaj, 85.), Mesanovic (Zlicic, 85.) – Navratil

Vezetőedző: Joao Janeiro

Pénteken az OTP Bank Liga harmadik fordulójának első mérkőzését játszottuk, amelyen a Kisvárda együttesét láttuk vendégül. A szabolcsi alakulat kitűnően kezdte a szezont, hiszen előbb idegenben legyőzték a Ferencvárost, majd hazai pályán nyertek a Gyirmót ellen. A mieink az első két meccsen négy pontot gyűjtöttek be: a Gyirmót elleni döntetlen után itthon vertük a Honvédot.

A kezdést követően nem sok helyzetet láthattunk egy-két távoli lövést és szögletet leszámítva. A 11. percben Grozav szerzett labdát az ellenfél térfelén, becselezte magát a tizenhatoson belülre, de visszahúzta az egyik védő, így elesett. A bíró sípja néma maradt, ráadásul VAR-ra sem méltatta a rendkívül gyanús esetet a játékvezető gárda.

A 30. percben Palincsár lőhetett veszélyes pozícióból, de nem találta el jól a labdát, ami így a kapu mellett kötött ki. Amikor a vendégek eljutottak a kapunkig, rendre sikerült lesre állítanunk őket, az igazán nagy lehetőségek elmaradtak.

Egészen a 32. percig: ekkor Grozavhoz került a labda, szépen kényszerítőzött Balázzsal, majd 20 méterről, védhetetlenül bombázott a hosszú alsóba. (1-0)

A gólunk után pár perccel Navratil cselezett le az alapvonalig, de beadására nem érkezett senki, picit később Simovic távoli löketét védte magabiztosan Mijatovic.

Még a félidő vége előtt, a 43. percben megduplázhattuk volna előnyünket: Nagy Barnabás beadására Miovski érkezett, kapásból, jobb lábbal lőtt mellé. Egy perccel ezután Ramadani lőtt fölé Grozav beadását követően, így egygólos előnnyel várhattuk a folytatást.

A térfélcsere után ismét mi veszélyeztettünk: Palincsár szépen jött át a középpályán, és nem sokkal lőtt a hosszú sarok mellé. Az 52. percben Navratil próbálkozott távolról, Mijatovicnak nem okozott gondot a lövés.

Az 57. percben Navratil ezúttal remek kiugratás után került helyzetbe, kapusunk bravúrral, lábbal védett. Nyolc perccel később Melnyik ment el szépen a szélen, beadása után Czérna erőtlen fejesét fogta meg Mijatovic.

A 69. percben megszerezte az egyenlítést a Kisvárda: Leoni 18 méterről, az alapvonal közeléből végezhetett el – könnyű síppal befújt – szabadrúgást, beadását Hej közvetlen közelről bólintotta a kapunkba. (1-1)

A 75. percben megfordította a meccset a Kisvárda: Leoni újabb pontrúgását ezúttal Mesanovic csúsztatta a kapunkba. (1-2)

Az utolsó negyed órában visszaállt a Kisvárda, és hiába jött be több friss játékos, nem tudtuk feltörni a vendégek védelmét, így pont nélkül zártuk a fordulót, míg ellenfelünk zsinórban harmadik győzelmét aratta.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman