HÍREK

Elkezdik az akadémisták is, folytatódnak az utánpótlás-bajnokságok

2020-02-21

Elkezdik az akadémisták is, folytatódnak az utánpótlás-bajnokságok

Február 21-én Debrecenbe utazik az U14 és az U15, másnap a Puskás Akadémiát fogadja az U19. Elhalasztott mérkőzés miatt később játszik az U16 és az U17 is.

Megkezdik bajnoki szereplésüket akadémiai csapataink, az alábbiakban összesítettük, melyik együttesünk mikor és hol lép pályára a következő napokban.

U19: MTK Budapest–Puskás Akadémia FC
Február 22. (szombat), 10:00, Ikarus BSE

U19-es csapatunk az első tavaszi, összességében a 15. fordulóban a Puskás Akadémia FC-t látja vendégül.  Hatodik helyen álló együttesünk az idei bajnokságban már kétszer találkozott a hetedik felcsútiakkal, de hazai pályán és idegenben is vereséget szenvedett.

U17: MTK Budapest–DVSC-DLA 
Február 26. (szerda), 12:00, Ikarus BSE

Az U17 a hétvége folyamán az ETO FC Győr ellen lépett volna pályára, de a 16. fordulós mérkőzést áprilisra halasztották. Így az első idei tétmérkőzésre február 26-án, szerdán kerül sor, amikor a DVSC-DLA csapatát fogadjuk 12 órától.

A két őszi mérkőzésen előbb csapatunk Doncsecz Levente mesterhármasának is köszönhetően 5-1-re diadalmaskodott hazai pályán, míg idegenben bosszantó pontvesztés következett, háromgólos vezetésünk után 3-3 lett a mérkőzés vége.

U16: MTK Budapest–DVSC-DLA
Február 26. (szerda), 14:00, Ikarus BSE

Az U17-hez hasonlóan az eggyel fiatalabbak is kihagyják az ETO FC Győr elleni csatát, melynek pótlására majd március végén kerül sor. Így számukra is február 26. az első játéknap, szintén a DVSC-DLA ellen hazai környezetben a 17. fordulóban.

A harmadik helyen álló hajdúságiak ellen csapatunk mindkétszer egy góllal maradt alul az ősszel, idegenben kétgólos előnyről szenvedtünk vereséget.

U15: DVSC-DLA–MTK Budapest
Február 21. (péntek), 14:00, DLA Edzőközpont

Kilencedik helyen telelő gárdánk még Agárdon az első fordulóban fogadta a most hatodik debrecenieket, akkor gyors gólváltás után már a 18. percben kialakult a végeredmény.

U14: DVSC-DLA – MTK Budapest
Február 21. (péntek), 12:00, DLA Edzőközpont

Hetedik pozíciót elfoglaló csapatunk a 15. DVSC-DLA ellen gólfesztivált rendezett a bajnokság nyitányán, a 8-0-s siker alkalmával Ruzicska Miklós és Herczeg Botond is mesterhármast jegyzett.

U13-as és U12-es együttesünk számára március 7-tól folytatódnak a bajnoki küzdelmek.

A mérkőzésekről szóló beszámolók akadémiánk honlapján, a sandorkaroly.hu oldalon olvashatóak majd.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman