HÍREK

Elkészült az NB III. Keleti csoportjának menetrendje

2016-07-18

Elkészült az NB III. Keleti csoportjának menetrendje

Sok utazásra kell készülnie a második csapatnak.

Az MTK Budapest II ebben az idényben az NB III. Keleti csoportjában fog versenyezni. Nem könnyíti meg a helyzetet, hogy hatalmas távolságokat kell áthidalnia a csapatnak néhány mérkőzéshez, Miskolc, Debrecen, Putnok, Tiszaújváros, Hajdúböszörmény, Nyírbátor és Tállya is azon települések között szerepel, ahová el kell látogatnia Pölöskei Gábor fiainak. 

Az első fordulót augusztus 8-án rendezik, az ellenfél az ESMTK lesz, idegenben. Ezután fogadjuk a Putnokot, majd kisebb utazás következik Jászberénybe, a hónapot pedig hazai pályán zárja a csapat a Tiszaújváros ellen. Szeptemberben sem vár hosszú utazás a fiatalokra, Újpest idegenben, majd Budapestre érkezik a Salgótarján, aztán ellátogatunk a BKV Előre csapatához, végül szeptember 25-én fogadjuk a Monor gárdáját.
Októberben a menetrend: Rákosmente idegenben, majd a Kazincbarcika látogat el hozzánk, amit követően a fakó utazik a Hatvan csapatához, fogadjuk a Nyírbátort, és végül a REAC pályáján zárják a hónapot az ifjak.

Novemberben aztán elkezdődik az utazás. 6-án a Tállya érkezik, majd ezt követően két hétvégén nagyjából 7-800 kilométernyi buszozás vár Pölöskei Gábor csapatára, előbb Miskolc majd Hajdúböszörmény lesz az uticél. November utolsó mérkőzésén a debreceni fiatalok látogatnak el Budapestre, ezt követően a félévben már csak egy mérkőzést rendeznek számunkra, december 4-én az ESMTK – akivel a nyitófordulóban mérkőzünk meg – csapatát fogadjuk.

A téli szünetet követő első mérkőzést február 18-án rendezik, Putnokra látogat a második csapat, ami újabb hosszú utazásnak ígérkezik. Ezt követően fogadjuk a Jászberényt, majd megismerheti a csapat Tiszaújváros futballpályáját is március elején. Ezt követően érkeznek a fővárosi lila-fehérek vendégségbe, majd március közepén még egy salgótarjáni túra is terítéken van a fiataloknak. A hónapot a BKV Előre vendéglátójaként zárja a csapat.

2017 áprilisában – csakúgy mint a szezon elején októberben – öt mérkőzés vár Pölöskei Gábor csapatára. Elsején Monorra utazik a csapat, majd fogadjuk az RKSK-t, 15-én pedig már Kazincbarcikára vezeti az út és a sorsolás a fiatalokat, majd érkeznek a hatvani játékosok. Ezt követően jön a hónap legnagyobb túrája, a cél pedig Nyírbátor. 

Májusban a REAC érkezik, majd Tállyára látogat a csapat, ezt követően két mérkőzést játszhat otthon a fakó, a Diósgyőr illetve a Hajdúböszörmény látogat a fővárosba. A bajnoki szezon 2017.06.04-én zárul Debrecenben az MTK Budapest II számára.

A teljes bajnoki menetrendet IDE kattintva megtekinthetik.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman