HÍREK

Elindult a jegyértékesítés a november 29-i, Pécs elleni mérkőzésre

2014-11-24

Elindult a jegyértékesítés a november 29-i, Pécs elleni mérkőzésre

Jegyvásárlási és beléptetési információk szurkolóknak, az MTK BUDAPEST – PMFC bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban

Az MTK Budapest – PMFC találkozóra, a 2014. november 29-én, szombaton 16 óra 00 perckor kezdődő mérkőzésre, a hatályos jogszabályok szerint csak névre szóló jeggyel lehet belépni a Bozsik Stadionba, és csak szurkolói kártyával lehet jegyet vásárolni.

Az MTK BUDAPEST és a PMFC szurkolói 2014. november 24-től az interneten – meccsjegy.mlsz.hu – és a Ticket Express jegyirodáiban is megválthatják a jegyeiket.

Az internetes jegyvásárláskor meg kell adni a szurkolói kártya számát. Kérjük a szurkolókat, nyomtassák ki a jegyet és e kinyomtatott lapot hozzák magukkal a mérkőzésre! Aki nem nyomtatja ki a jegyét, azt nem áll módunkban beengedi a stadionba.

A mérkőzésre a helyszínen elővételben nem árulunk jegyeket. Elővételes jegyértékesítés csak az interneten és a jegyirodákban lehetséges.

A PMFC szurkolók az alábbi helyen tudják megvásárolni jegyeiket:

Partyzoo Jegyiroda (7624 Pécs, Ferencesek u. 26.)

A mérkőzés napján a Bozsik Stadionban, a helyszínen is megválthatják jegyeiket. A mérkőzés napján a jegypénztárak 14:00-kor nyitnak.

Kérjük a szurkolókat, hogy vegyék meg jegyeiket elővételben! Akik nem veszik meg, azok számítsanak arra, hogy a pénztáraknál hosszú sorok lesznek és akár az első félidőről is lemaradhatnak a sorban állás miatt!

 

Kérjük a szurkolókat, hogy a jegyvásárláskor a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét! A mérkőzésre történő beléptetés során, a rendezők jogosultak meggyőződni a jegyen szereplő adatok hitelességéről, ezért a beléptetés zökkenőmentes lebonyolításához is szükséges személyazonosításra alkalmas dokumentum. A stadionba kizárólag az érvényes, saját névre szóló jeggyel rendelkező szurkolókat engedik be.


Kérjük, hogy a kiskorú nézőket, akik még nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, hozzák magukkal a diákigazolványukat a jegykiállítás megkönnyítése érdekében!

A 2011. évi. CIV. törvény 16.§ (Stv. 72. §), 2) „c”pontja) szerint a beléptetéskor a rendező a belépőjegy, a bérlet birtokosának személyazonosságát ellenőrzi, és személyes adatait egybeveti a belépőjegy, a bérlet vagy a klubkártya adataival.

 

A névre szóló belépőjegyeket kell mindenki – köztük a sajtó képviselői és az MLSZ-kártyák tulajdonosai – számára kiállítani, ezért kérjük a média munkatársait is, hogy nevük mellett születési helyüket, és idejét küldjék el az akkreditációt igénylő e-mailben a sajto@mtkbudapest.hu címre! 

A stadionba való bejutást a beléptető rendszer alkalmazása, valamint a rendőrségi felvezetés lassíthatja, ezért kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, és kövessék a rendezők iránymutatásait!

 

Kérjük a szurkolókat, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében. 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman